Un tânăr și-a aruncat mașina Tesla în aer, cu 30 de kg de dinamită. Ce l-a supărat - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un tânăr și-a aruncat mașina Tesla în aer, cu 30 de kg de dinamită. Ce l-a supărat  / Foto: Pixabay
Un tânăr și-a aruncat mașina Tesla în aer, cu 30 de kg de dinamită. Ce l-a supărat / Foto: Pixabay
Un tânăr și-a aruncat mașina Tesla în aer, cu 30 de kg de dinamită.

Jaala, un sat acoperit de zăpadă din regiunea Kymenlaakso din sudul Finlandei, cu doar câteva mii de oameni, a fost martor la un incident bizar zilele trecute, atunci când când proprietarul unei mașini Tesla Model S din 2013 și-a pregătit mașina pentru a o arunca în aer, scrie ndtv.com.  Acesta a folosit 30 de kilograme de dinamită. Echipa unui canal YouTube - Pommijatkat - a filmat întregul episod, care a avut loc duminică. Toumas Katainen, proprietarul mașinii, a decis să își arunce în aer mașina Tesla după ce costurile de reparație la service s-au dovedit a fi foarte mari. Autoturismul ar fi avut probleme la baterie, iar costurile de reparație s-ar fi ridicat la 20.000 de dolari.

Conform clipului postat pe Youtube, Katainen a cumpărat mașina Tesla la mâna a doua și a mers 1.500 km cu ea fără probleme. Apoi, a început să observe tot mai des erori în sistemul de bord și a trimis mașina la service. În urma diagnosticului, service-ul a descoperit probleme cu bateria mașinii, iar costurile de reparație se ridică la 20.000 de euro, în cazul în care compania Tesla acceptă reparația și trimite piesele necesare, adică întregul ansamblu de baterii.

Katainen a decis însă că acest cost nu este justificat și în loc să o repare sau să o ducă la casat, a contactat o echipă de bloggeri care deține un canal de YouTube, specializat în explozii controlate. Cei de la Pommijatkat sau ”Bomb Dudes” au aruncat în aer mașina, folosind 30 kg de dinamită. Explozia nu a fost o sarcină ușoară. Bețișoare de dinamită au fost montate pe o parte a mașinii pentru a direcționa explozia într-o direcție și pentru a se asigura că fragmentele lovesc o stâncă din spatele mașinii. A fost construit un circuit de siguranțe. Întregul moment a fost filmat.

O femeie a născut într-o mașină Tesla, fără șofer

O femeie din Philadelphia a dat naştere celui care, probabil, este primul „bebeluş Tesla” din lume. Copilul s-a născut pe scaunul din faţă al unei maşini electrice inteligente în timp ce aceasta rula pe pilot automat, spre maternitate.

Remarcabila naştere a avut loc în timp ce Yiran Sherry, în vârstă de 33 de ani, şi soţul ei, Keating Sherry, în vârstă de 34 de ani, îl duceau pe fiul lor Rafa, în vârstă de trei ani, la grădiniţă. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel