Un tânăr de 22 de ani din Constanța, prins drogat la volan
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un tânăr de 22 de ani din Constanța este cercetat penal după ce a fost prins drogat la volanul mașinii sale.

Un tânăr de 22 de ani din Constanța este cercetat penal după ce a fost depistat de poliţişti sub influenţa drogurilor la volanul unui autoturism, transmite Agerpres. 

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini din noaptea de 7-8 ianuarie de la intrarea în staţiunea Mamaia, vă comunicăm următoarele: la data de 7 ianuarie, în jurul orei 23,00, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest de către poliţiştii rutieri, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel