Un tânăr de 21 de ani s-a urcat beat și drogat la volan, după care s-a răsturnat cu mașina pe drumul spre Poiana Brașov
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Un nou tânăr a fost depistat sub influența alcoolului și a drogurilor la volan, după ce s-a răsturnat cu mașina.

După ce a băut și s-a drogat, un tânăr în vârstă de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina pe drumul spre Poiana Brașov. Accidentul soldat cu pagube materiale s-a petrecut marți, 28 noiembrie, potrivit Biz Brașov.

„Conducătorul autoturismului a fost testat de polițiști pentru consumul de alcool, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul respirat. De asemenea, tânărul a fost testat și pentru consumul de substanțe, iar rezultatul retunat în acest caz, a indicat prezența unei substanțe psihoactive.

Deoarece acest rezultat nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, polițiștii au condus persoana identificată la unitatea medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea identificării tipului de substanță consumată, dar și pentru stabilirea cu certitudine a concentrației de alcool în sânge.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cazul readuce în atenția publică problema consumului de alcool și droguri la volan, după ce în vară, Vlad Pascu a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai după ce s-a urcat drogat la volan și a intrat în plin în aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel