Un tânăr băut şi fără permis a fugit de poliţişti şi a accidentat trei persoane
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un bărbat de 24 de ani a accidentat, marţi, trei persoane, după ce, conducând fără permis şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, care au pornit în urmărirea lui.

"Pe raza comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Gherla a făcut semnal de oprire unui şofer care efectuase o depăşire neregulamentară. Şoferul nu a oprit şi a demarat în trombă. Echipajul a pornit în urmărirea acestuia. Şoferul a ajuns pe raza municipiului Cluj Napoca, iar la intersecţia străzilor Bucureşti cu Gorunului a provocat un accident rutier cu 3 victime (persoane din celălalt autovehicul). Ulterior impactului, bărbatul şi-a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazăr, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos şi luat-o la fuga. Colegii au reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze pe strada Paris", informează IPJ Cluj.

Tânărul este din comuna Petru Rareş, localitatea Reteag şi, potrivit IPJ, nu are permis de conducere şi avea o concentraţie de peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Vezi și: Tânăr decedat din cauza unui șofer băut la volan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel