Un tânăr a ucis două surori după 'pactul cu un demon', pentru a câștiga la loterie / Foto
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels
Foto ilustrativ de @kat wilcox de la Pexels
Un tânăr a fost găsit vinovat de uciderea a două surori, ca parte a unui 'pact' pe care spunea că l-a încheiat cu un demon. În schimb, băiatul spera că va câștiga la loterie. 

Danyal Hussein abia împlinise 18 ani când le-a înjunghiat mortal pe Nicole Smallman (27 de ani) și Bibaa Henry (46 de ani), două surori care tocmai sărbătoriseră ziua de naștere a celei din urmă. Totul s-a întâmplat într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie 2020. 

Tânărul le-a ucis pe cele două surori ca parte a unui 'pact' pe care spunea că l-a încheiat cu demonul 'Mighty King Lucifuge Rofocale'. El ar fi trebuit să ucidă cel puțin șase femei o dată la șase luni. În schimb, Hussein scria că speră ca, în viitor, să câștige Jackpot-ul 'Mega Millions'. 

Hussein a semnat pactul cu propriul sânge, promițând că va „efectua minimum șase sacrificii la fiecare șase luni, atâta timp cât sunt liber și capabil din punct de vedere fizic”, au aflat jurnaliștii de la anchetatori, potrivit BBC.

De altfel, poliția a găsit trei bilete de loterie pe care tânărul le-a cumpărat după uciderea celor două surori, simboluri satanice și o carte scrisă de mână cu vrăji. 

Hussein a susținut că a fost o 'conspirație elaborată' 

Când au rămas singure în Parcul Fryent din Wembley, surorile și-au făcut circa 150 de fotografii. Ultima le înfățișa privind în lateral, motiv pentru care poliția crede că atunci Hussein se apropia de ele. 

Bibaa Henry a fost înjunghiată de opt ori, iar Nicole Smallman de 28 de ori. După crime, tânărul a târât cadavrele în pădure. Iubitul femeii de 27 de ani le-a găsit a doua zi. 

După patru săptămâni, Hussein a fost arestat. Deși a negat faptele susținând că a fost o 'conspirație elaborată', un juriu de la curtea londoneză Old Bailey l-a găsit vinovat. Danyal Hussein va fi condamnat la o dată ulterioară.

Doi polițiști și-au făcut selfie-uri cu trupurile neînsuflețite ale surorilor

Cazul a devenit cunoscut în întreaga lume pentru că, inițial, doi polițiști metropolitani din Londra au fost acuzați că au făcut fotografii la locul dublei crime. Ei au transmis ulterior că le „pare rău peste măsură pentru durerea cauzată”, conform BBC.

Deniz Jaffer și Jamie Lewis au fost acuzați de comportament nepotrivit în funcție din cauza imaginilor cu surorile Nicole Smallman (27 de ani) și Bibaa Henry (46 de ani), găsite moarte în Wembley.

În tribunal, cei doi polițiști și-au cerut scuze prin intermediul avocaților lor. Apărătorul Luka Ponte, de partea pârâților, a spus: „Există indicații că vorbim de recunoașterea faptelor din partea ambilor pârâți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel