Un tânăr a murit după ce a rămas încuiat în beci, la o petrecere, în Brașov
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Un tânăr de 33 de ani din Făgăraș, patron al unei firme de transport internațional, a murit la petrecerea dată de el, după ce a rămas încuiat în beciul unui bloc. Acolo, un incendiu a izbucnit de la o narghilea.

Un tânăr de 33 de ani, patron al unei firme de transport internaţional, a dat o mică petrecere în beciul unui bloc, la care au participat alți trei prieteni. Petrecerea însă, s-a încheiat tragic. Tânărul a murit după ce a rămas încuiat în beciul care a luat foc de la o narghilea. 

Tânărul a dat petrecerea cu ocazia revenirii sale acasă dintr-o vizită în străinătate. Spre final, petrecăreții au decis să fumeze narghilea și, la scurt timp, a izbucnit un incendiu.

Puțin după ora 5 dimineața, vecinii au fost alertați de fumul care venea din beciul blocului. Au mers la parter, au constatat că beciul era închis pe dinafară și au auzit strigăte de ajutor. 

Vecinii au sunat la 112, au spart ușa și au găsit trei persoane, între care una inconștientă. 

Echipele de salvatori nu au reușit să facă nimic pentru persoana inconștientă, care era tânărul de 33 de ani. Ceilalți doi prieteni de-ai săi au scăpat cu viață, iar un altul plecase înainte de izbucnirea incendiului.

Reacția ISU Brașov 

„În jurul orei 05:20 am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu într-un subsol de bloc din zona gării din localitatea Fagăraş.La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.  Când au ajuns echipajele la faţa locului, subsolul era inundat de fum şi arderea se manifesta mocnit. S-a acţionat pentru stingerea incendiului şi pentru căutarea şi salvarea unei persoane surprinse de incendiu în subsol.  

Persoana a fost scoasă de către echipajele de pompieri. Aceasta era inconştientă şi s-a început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de către personalul medical. Din păcate, bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. În subsol au mai fost alte două persoane care au iesit până la sosirea forţelor de intervenţie. Una dintre acestea a refuzat transportul la spital, iar cea de a doua persoană a fost transportată conştientă la spital de către a ambulanţa SAJ”, a declarat maiorul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, potrivit Adevărul

De asemenea, agentul principal de poliţie Nadia Olaru a transmis că „în această dimineaţă, Poliţia Municipiului Făgăraş a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui imobil situat pe raza municipiului Făgăraş din judeţul Braşov. Patru persoane au suferit leziuni, trei dintre acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pentru cea de-a patra persoană, respectiv, un bărbat, în vârstă de 33 ani, cadrele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incendiul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel