Un tânăr a murit după ce a intrat cu bicicleta în stâlp, la Bușteni
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Pixabay
Foto ilustrativ. Pixabay
Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp. Accidentul a avut loc în Bușteni. 

În cursul nopții de duminică spre luni, un tânăr de 24 de ani a murit după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp electric din beton. Totul s-a întâmplat în Bușteni, pe strada Pescăriei. 

Potrivit presei locale, tânărul de 24 de ani a fost grav rănit în urma accidentului. Echipele de salvare care au intervenit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul. 

În momentul producerii accidentului, tânărul era singur. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a transmis IPJ Prahova.

Accidente similare

O fetiţă de opt ani a murit după ce s-a lovit cu bicicleta de un utilaj agricol

În luna aprilie a.c., un copil care se afla pe o bicicletă a lovit un utilaj agricol, iar în urma impactului minorul a decedat. Victima avea opt ani și șapte luni. Accidentul s-a produs în localitatea Ohaba din județul Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, fata s-a accidentat în timp ce se deplasa pe bicicletă. Ea a lovit un utilaj agricol parcat pe o stradă a localității Ohaba. Victima a fost transportată la spital, dar echipa medicală a declarat decesul acesteia.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul, relata Mediafax.

Bărbat de 46 de ani, mort după un accident cu bicicleta, în Botoșani

În luna martie a acestui an, un bărbat de 46 de ani din Hăneşti, județul Botoșani, a murit după un accident de bicicletă.

Bărbatul se îndrepta spre fermă, cu o bicicletă care avea defecțiune la frâne. Pe o porţiune de drum cu o înclinaţie mare, a pierdut controlul direcţiei bicicletei şi a căzut pe carosabil, suferind leziuni grave.

Un căruţaş, care era coleg cu bărbatul, a văzut incidentul şi a sunat imediat la 112.

O ambulanţă a ajuns la faţa locului, dar din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui, fiind constatat decesul.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scria atunci stiri.botosani.ro.

Un alt bărbat a murit după ce s-a urcat beat pe bicicletă și a căzut într-un pârâu

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a murit după ce a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa spre casă, într-un pârâu, la aproximativ 50 de metri de casă, scria Monitorul de Suceava, în urmă cu două luni. (Citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel