Un tânăr a încercat să smulgă un copil din brațele mamei. UPDATE: Tânărul a fost internat la psihiatrie și este cercetat penal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Un tânăr de 29 de ani din Deva a încercat să smulgă un copil din brațele mamei.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani este cercetat de poliţişti după ce marţi, într-o piaţă din Deva, a încercat să smulgă un copil de doi ani şi jumătate din braţele mamei sale. Agresorul, despre care se bănuieşte că ar fi fost sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, a declarat că a făcut acest gest deoarece i s-a părut că minorul ar fi fost al lui.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, incidentul a avut loc în Piaţa Arras, situată într-o zonă relativ centrală a municipiului Deva, locul fiind amenajat sub forma unui părculeţ, frecventat des de localnici şi copii.

"Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei. La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr şi l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a comis fapta şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Tânărul urmează să fie internat la Spitalul de Psihiatrie din localitatea Zam. 

UPDATE: 

Bărbatul de 29 de ani care a smuls un copil de doi ani şi jumătate din braţele mamei sale, în timp ce se aflau într-o piaţă din Deva, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din comuna Zam, poliţiştii extinzând urmărirea penală în acest dosar şi pentru infracţiunea de lipsire de libertate, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, în urma probatoriului s-a constatat că la momentul în care copilul a fost luat din braţele mamei sale, agresorul s-a îndepărtat de femeie câţiva metri, până când persoanele aflate în Piaţa Arras, unde a avut loc incidentul, l-au imobilizat.

Ulterior, la faţa locului a sosit un echipaj de poliţie care l-a reţinut pe autorul faptei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi lipsire de libertate.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii faptei şi luării măsurilor legale care se impun, arată Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel