Un tânăr a fost mușcat de șobolan în centrul Capitalei. Vrea să dea în judecată primăria condusă de Clotilde Armand / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un tânăr a fost mușcat de șobolan în centrul Capitalei  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un tânăr a fost mușcat de șobolan în centrul Capitalei / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un tânăr din Capitală a fost mușcat de șobolan în zona Grădina Icoanei.

UPDATE 2: Tânărul mușcat de șobolan a intervenit la Antena 3 unde a venit cu explicații despre evenimentul prin care a trecut:

„Am simțit ceva pe picior, o mușcătură foarte, foarte dură! Șobolanul nu a fugit, nu a avut nicio reacție să fugă. (...) Am sunat imediat la 112. Mi s-a zis să nu mai aștept ambulanța, având în vedere că sângerez, și să iau un Uber. S-au organizat imediat când au văzut exact despre ce este vorba. M-au întrebat dacă am fost mușcat la țară, le-am zis că în centrul Bucureștiului s-a întâmplat tot”, a spus tânărul mușcat de șobolan.

UPDATE: Daniel Tudorache, despre problemele din S1 și bărbatul mușcat de șobolan

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 până în 2020 și actual deputat din partea PSD, a scris despre tânărul mușcat de șobolan:

„Tandemul Clotilde Armand - Nicușor Dan dăunează grav sănătății.

Aseară, șobolănimea aciuată în centrul Bucureștiului a făcut deja prima victimă: un tânăr a fost mușcat de picior, în fața reședinței sale din zona Piața Romană, și a fost nevoit să meargă la spitalul de boli infecțioase Colentina. Medicii au început deja tratamentul cu antirabic.

Nu e de mirare, având în vedere ritmul în care se înmulțesc, în condițiile în care Nicușor Dan îi ocrotește (serviciul de deratizare al PMB este pe butuci), iar Madam Armand îi hrănește de luni bune cu gunoi de calitate în Sectorul 1.“

Știre inițială:

Potrivit Antena 3, un tânăr de 26 de ani din Capitală a fost mușcat de șobolan. Totul s-a întâmplat în zona Grădina Icoanei, atunci când acesta a coborât să ridice un pachet cu mâncare. În momentul în care l-a ridicat șobolanul a sărit și l-a mușcat de picior, prin șosetă.

Din informațiile avute până în prezent, mușcătura a fost extrem de dureroasă, iar tânărul s-a deplasat pe cont propriu la spital. În același timp, acesta vrea să dea în judecată primăria Sectorului 1. Totodată, acestuia îi vor fi administrate, timp de 5 zile, vaccinul antirabic și vaccinul antitetanos.

Șobolanii au ros cablurile de la un semafor din Capitală

Antena 3 transmite că șobolanii au ros cablurile aferente semaforizării de la intersecția Bulevardului Unirii cu Strada Nerva Traian din Sectorul 3.

Corespondentul Andrei Grigore a informat, citând Compania Municipală a Managementului Traficului din București, că 'situația s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.'

Atunci, la intersecția Bulevardului Unirii cu Strada Nerva Traian 's-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării.'

'După acțiunea echipei, undeva în jurul orei 15:30, problema s-a rezolvat. A fost igienizată zona, iar cablurile au fost refăcute', a mai transmis Compania Municipală a Managementului Traficului din București, potrivit corespondentului Antena 3 (vezi imaginile AICI).

Șobolan, filmat într-o cofetărie din România

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj fac verificări, duminică, într-o cofetărie din Târgu-Jiu, după ce un șobolan a fost filmat plimbându-se pe pereții localului, în timp ce în interior erau mai mulți clienți.

Pe imaginile care au apărut, sâmbătă, pe Youtube și Facebook se observă un șobolan care se plimbă nestingherit pe peretele unei cofetării din Târgu-Jiu, aflată la parterul unui bloc din centrul orașului.

Potrivit reprezentanților Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor ( DSVSA) Gorj, imaginile au fost surprinse vineri.

„Colegii au fost în control duminică dimineață. I-am trimis acolo. Imaginile sunt de acum două zile. S-a confirmat. Colegii aplică o sancțiune conform legii, agentul economic nu a prezentat toate documentele. Are obligația să facă în cel mai scurt timp deratizarea. Mâine dimineață (luni – n.r.) este așteptat la sediul instituției, să prezinte contractul cu DDD-ul, adică deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, că nu a fost contabilul firmei să le prezinte colegilor. Valoarea sancțiunii va fi stabilită luni dimineață, când o să avem o celulă de criză în situații de genul acesta, ca să luăm măsuri să nu se mai întâmple", a declarat Ion Iliuță, șeful Serviciului Control Siguranţa Alimentelor, din cadrul DSVSA Gorj, potrivit Agerpres (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel