Un sucevean care a pierdut banii la păcănele a amenințat că își dă foc în fața sălii de jocuri de noroc. Era supărat că nu putea participa la o tombolă / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un bărbat din Suceava a amenințat că își dă foc în fața sălii de jocuri de noroc unde și-a pierdut toți banii.

Un sucevean care a venit cu un recipient cu benzină și cu o brichetă a amenințat, marți după amiaza, în fața unei săli de jocuri de noroc din municipiul Suceava că se va autoincendia.

Potrivit unor martori oculari, suceveanul a început să stropească cu benzină și stătea cu bricheta în mână și amenința că-și dă foc pentru că a pierdut foarte mulți bani la aparate.

Reprezentantul sălii de jocuri a explicat că a refuzat să-l mai primească în interior și acesta a venit și a amenințat că își dă foc.

El a precizat că nu l-a primit pentru că răspândea un miros neplăcut și că în sala de jocuri este un miros frumos, iar clienții plecau din cauza lui.

Protestatarul era nemulțumit că nu putea participa la o tombolă organizată de sala de jocuri de noroc, el dorind să câștige o mașină, conform News Bucovina.

Un șofer în stare de ebrietate s-a mutat pe scaunul din dreapta și le-a spus polițiștilor că nu el conducea, deși era singur în mașină

Un bărbat din Sadova este cercetat penal după ce a condus băut un autoturism și după ce a fost oprit de poliție s-a mutat de pe scaunul șoferului pe cel al pasagerului și susținea că nu a condus mașina.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică dimineața la în jurul orei 03:16, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc efectua serviciul de monitorizare, supraveghere și control a traficului rutier pe str. Ion Hălăuceanu din municipiul Câmpulung Moldovenesc și a efectuat semnal de oprire unui șofer care conducea un autoturism Audi.

Șoferul a oprit imediat autoturismul, dar a trecut pe scaunul din dreapta față.

Astfel, la volanul autoturismului nu a fost identificată nicio persoană, dar pe locul din dreapta față a acestuia a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Sadova care le-a spus senin polițiștilor că nu el a condus autoturismul.

Mai mult, bărbatul le-a transmis polițiștilor pe un ton ridicat  că de fapt mașina era parcată.

În mașină nu se mai afla nicio altă persoană, iar pentru că suspectul prezenta halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând această procedură.

I s-a adus la cunoștință acestuia că urmează a fi condus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, iar după mai multe insistențe acesta a fost de acord cu această procedură, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge la interval de o oră una față de cealaltă (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel