VIDEO: Un șofer trebuie să plătească o amendă uriașă, mai scumpă decât MAȘINA sa
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un șofer a primit o amendă uriașă pentru că și-a abandonat mașina în parcarea unui centru comercial.

Un șofer a primit o amendă uriașă pentru că și-a abandonat mașina în parcarea unui centru comercial, conform Daily Mail. În videoclipul postat pe TikTok, filmat într-o parcare din Sydney, Australia, un aparat automat de la ieșirea din spațiul comercial arată suma uriașă de 8.450 dolari australieni, echivalentul a 4.950 euro.

„Acest nesimțit și-a lăsat mașina aici în centrul comercial timp de doi ani. A încercat să iasă și uite cât de mult costă", spune unul dintre prietenii șoferului, în video. Aparatul a arătat suma de 8.450 dolari australieni pentru o ședere de 147 de zile.

Mașina costă pe jumătate din amendă

„Mașina nu ar costa atât, nebunule", a mai glumit unul dintre prieteni. „Mașina prietenului meu costă mai puțin decât tichetul de parcare", se arată în descrierea videoclipului.

Videoclipul a fost asaltat de comentarii pe platforma TikTok, mulți mirându-se despre diferența dintre ce scria pe aparat și ce descriere avea materialul. „De când înseamnă 147 de zile doi ani?", a comentat un utilizator.

„Cum de nu ți-au pus-o pe platformă?", a mai întrebat altcineva. „Dar de ce ți-ai lăsa mașina acolo pentru atât de mult timp?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel