Un șofer, LIVE pe Facebook cu copilul pe scaunul din dreapta, fără centură. „Ne mândrim cu tine că ești legenda Reghinului"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
LIVE pe Facebook cu copilul pe scaunul din dreapta, fără centură. Isprava unui mureșean / Foto: Pixabay
LIVE pe Facebook cu copilul pe scaunul din dreapta, fără centură. Isprava unui mureșean / Foto: Pixabay
Un maramureșean a făcut un live pe Facebook în timp ce copilul său se afla pe scaunul din dreapta, fără centură.

Imagini ce pun autorităţile mureșene în alertă. Un bărbat transmite live, pe Facebook, în timp ce conduce maşina cu un băiețel aşezat pe scaunul din dreapta sa, fără centură, transmite Mediafax.

Filmarea durează mai mult de 10 minute, timp în care șoferul se filmează fie pe el, fie pe copilul din dreapta sa, fie drumul. Se amuză şi ascultă muzică. Poliția Mureș anunță că a început verificări în acest caz.

„În urma imaginilor video apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției Reghin efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto și stabilirii situației de fapt”, a anunțat IPJ Mureș.

Imaginile ar fi filmate în Reghin. Majoritatea comentariilor îl apreciază pe șofer: „Ne mândrim cu tine că ești legenda Reghinului, nu-i unu să te întreacă” sau „Ești legendar, unu ca tine la 1000 de ani se naște”.

VEZI ȘI: REVOLTĂTOR! LIVE pe Facebook în timp ce conduce cu 230 km/h. Video

 

Titi Aur, despre folosirea telefonului la volan: Legea spune foarte clar!

Titi Aur, specialist când vine vorba de condus, a spus anterior pentru DC NEWS cât de periculos poate fi un live făcut la volan.

„Legea spune foarte clar, se referă la manevrarea telefonului, nu doar vorbitul la telefon. Dacă manevrezi telefonul, dacă-l muți dintr-un buzunar într-altul fără să-l aprinzi, fără să te uiți, fără să nimic, ai intrat sub incidența legii. Se presupune că odată ce manevrezi telefonul ți se distrage atenția. Odată ce faci asta o faci și cu un anume scop: să vorbești, să vezi emailul, mesajul, să te uiți la GPS, orice. Orice fel de distragere atunci când conduci mașina nu înseamnă decât o reacție întârziată sau reacție zero în anumite cazuri.”, a spus Titi Aur, exclusiv pentru DC NEWS.

„Live-urile la volan sunt periculoase sub mai multe aspecte. În primul rând, sub aspectul acesta simplu că încalci legea privind telefonul mobil la volan. Mai apoi, live-ul la volan este periculos pentru că de obicei cei care fac acest lucru vor să arate cât de șmecheri sunt, să se braveze. Fie ce muzică ascultă, fie ce viteză au, fie cum fac slalom în trafic, ce mașină puternică au ei.”, a explicat Titi Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel