Data publicării:

Un şofer lăsat fără permis în Bucureşti le-a cerut bani de taxi poliţiştilor: Îmi daţi 30 de lei?

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Poliţia Română
Facebook Poliţia Română
Poliţiştii de la Brigada Rutieră din Capitală au făcut o razie majoră în trafic în noaptea de sâmbătă spre duminică. Surpriza a venit de la un şofer lăsat fără permis care le-a cerut bani agenţilor pentru taxi. 

"Sunt conștient de ce am făcut, problema e că ar trebui să-mi dați niște bani să mă duc cu taxiul până acasă. Vreți? Aveți să-mi dați și mie niște cash să mă duc până acasă? Doriți? Îmi dați 30 de lei?", le-a spus şoferul agenţilor.. Permisul său de conducere tocmai fusese suspendat pentru 90 de zile, dar avea şi ITP-ul expirat, aşa că i-a fost reţinut şi talonul. 

"Alcoolul și drogurile afectează capacitatea de concentrare, reduc viteza de reacție, dau o falsă încredere în propriile simțuri. Pentru un bărbat în vârstă de 39 ani, care a condus pe o stradă din sectorul 1, cu permis suspendat, a fost deschis dosar penal. Un alt bărbat, de 53 de ani, a condus beat, a indicat valoare de 0,55 mg/l., a fost dus la INML pentru mostre biologice. I s-a întocmit dosar penal"., a declarat Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, conform Digi24.

Drifturi în parcarea unui mall din Bucureşti 

Şoferul unui Ferrari a fost aproape să lovească un bărbat în timp ce făcea drifturi în parcarea unui mall din Capitală. 

Trei persoane au sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. Până să ajungă poliția, toți șoferii au plecat.

"Povestea asta este cu două tăişuri. Ideal ar fi ca toţi şoferii să facă şi drift. Asta înseamnă că înveţi să stăpâneşti maşina, să te joci cu ea. Mai ales când ninge, când e aderenţă scăzută. Al doilea tăiş este că asta trebuie să o faci într-un mediu foarte controlat, într-un loc destinat special pentru asta: autodrom, poligon, competiţie, ceva organizat. Când mă refer la siguranţă şi organizare, nu atât pentru că ai putea să loveşti maşina, ci pentru că ai putea lovi pe cineva. 

Când faci asta în parcarea unui mall, un loc bun pentru asta tocmai pentru că e mare, riscul este să loveşti pe cineva neavizat sau chiar să atragi pe cineva, pentru că aceste drifturi înseamnă spectacol. Ideal ar fi ca toţi şoferii să facă drifturi la un moment dat, dar numai în locuri special amenajate, unde siguranţa persoanelor, din maşină şi din afara ei, este asigurată. 

Eu nu sunt împotriva drifturilor, ci doar împotriva celor făcute pe drumuri publice sau în parcări", a declarat Titi Aur pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel