Un șofer în vârstă a fost bătut de un tânăr pe motiv că mergea prea încet cu mașina / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un șofer în vârstă de 76 de ani a fost bătut cu bestialitate, pentru că se deplasa cu mașina prea încet.

Un bărbat de 76 de ani din Hunedoara a fost bătut cu bestialitate, pe motiv că se deplasa prea încet cu mașina. Șoferul deranjat de viteza cu care mergea victima i-a aplicat pensionarului mai multe lovituri de pumn, în față, după care i-a lovit mașina cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor, conform ȘtiriHunedoara.

Evenimentul s-a petrecut în localitatea în Peștișul Mare, iar șansa bărbatului a fost că întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere.

„Socrul meu a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație.

Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te „răcori” puțin, mi se pare incalificabil.

Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, a scris nora bărbatului agresat.

Agresorul a fost prins

În cursul zilei de ieri, oamenii legii au reușit să identifice agresorul, care a și fost reținut pentru faptele sale.

„În data de 21 martie 2023, în jurul orei 09:25, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că pe o stradă din cartierul Peștișul Mare, ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.
Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor.

Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate, iar celălalt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel