Un șofer drogat din Mureș a fost arestat preventiv
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care a fost surprins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive, a fost arestat preventiv marţi pentru 30 de zile.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, bărbatul a fost surprins la volan, în urmă cu o zi, de poliţiştii din Luduş, fiind reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost testat cu aparatele din dotare şi au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor interzise, scrie Agerpres.

"La data de 8 aprilie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea sa, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. Acesta a fost condus sub escortă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă în vederea executării măsurii. În cursul acestei zile, 9 aprilie a.c., Judecătoria Luduş a emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile", a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unităţii de parchet competente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel