Un șofer din Alba s-a ales cu 9 luni de închisoare după ce a fost filmat și postat pe Facebook. Ce a făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un șofer din Alba s-a ales cu 9 luni de închisoare după ce a fost filmat și postat pe un site de socializare
Un șofer din Alba s-a ales cu 9 luni de închisoare după ce a fost filmat și postat pe un site de socializare
Un bărbat din Alba s-a ales cu 9 luni de închisoare după ce a fost filmat și postat pe un site de socializare în timp ce conducea fără permis.

Un bărbat din Alba s-a ales cu nouă luni de închisoare după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere, scrie ZiarulUnirea.ro. Acesta a fost filmat de către un martor care a postat ulterior un video pe o rețea de socializare. 

„În aceste condiții, inculpatul A.A.A., fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, a condus autoturismul mai sus menționat pe, drumurile publice, până în momentul în care martorul H.G. a constatat faptul că inculpatul nu a dobândit aptitudinile necesare pentru a conduce autoturisme pe drumurile publice, iar astfel i-a solicitat inculpatului să coboare de la volan.

În perioada de timp în care inculpatul A.A.A. a condus autoturismul marca Renault, model Scenic, pe drumurile publice, martorul H.G. l-a filmat pe A.A.A., surprinzând activitatea infracțională a acestuia, după care a postat înregistrarea pe rețeaua de socializare Facebook, pe contul cu numele „G. M.”, se arată în materialul probator.

Bărbatul va sta 9 luni în închisoare

Judecătoria Alba Iulia a hotărât condamnarea bărbatului la pedeapsa de nouă luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere.

„În baza dispozițiilor art. 335 alin. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 396 alin 2 și alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul A.A.A., la pedeapsa de 9 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere.”, arată hotărârea instanței.

 

Un șofer care nu-și mai amintea drumul spre casă a blocat o șosea din Capitală

Un incident neobișnuit a avut loc în București duminică, 1 august. Un șofer în vârstă de 90 de ani a blocat o șosea și nu a mai vrut să plece de pe loc. Bărbatul a solicitat sprijinul polițiștilor pentru a-l conduce acasă, precizând că are probleme cu memoria și nu-și mai amintește drumul. Poliția Locală București a relatat întâmplarea pe Facebook. 

"Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul.", a transmis Poliția Locale București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel