Un şofer beat a lovit un autobuz şi s-a certat cu poliţiştii în Piteşti
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un şofer in Piteşti, sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit cu maşina un autobuz şi ulterior s-a certat cu agenţii de poliţie care îi cereau să sufle în etilotest. 

Incidentul s-a produs sâmbătă, în orașul Pitești. O persoană a sunat la Poliție și a anunțat că într-un autoturism se află un bărbat inconștient. Ulterior, șoferul și-a revenit și a plecat cu mașina în ciuda eforturilor făcute de cetățeni și de polițiști de a-l opri.

Autoturismul a intrat într-un sens giratoriu, a lovit un autobuz și în urma impactului a fost proiectat pe spațiul verde. Polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam ca să-l scoată pe șofer din mașină.

„Pentru că șoferul era inconștient și pentru a nu pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, oamenii legii au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului. Polițiștii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconștient. Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, conștient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au anunțat polițiștii.

La spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. El a devenit agresiv și a fost imobilizat de polițiști și pentru a fi dus la sediul poliției, scrie Mediafax.

În Iaşi, un şofer drogat a lovit 15 maşini şi un tramvai 

A fost prăpăd pe o stradă din Iași. Un șofer a lovit, între complexul Era și strada Gării, nu mai puțin de 15 autoturisme. Ultimele cinci mașini au fost avariate în fața stației CFR. 

Potrivit presei locale, martorii au văzut cum șoferul conducea cu capul scos pe geam, parbrizul mașinii fiind spart. 

După tamponări, șoferul a ieșit din mașină și a încercat să fugă, dar a fost prins de pietoni și predat polițiștilor, care l-au condus la audieri. 

El ar fi condus sub influența drogurilor de la ERA la Gară. La Secția de Poliție a intervenit și un echipaj de ambulanță din pricina faptului că bărbatul era agitat și acuza stări de rău. 

S-a constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice, ci substanțe interzise. 

Realitatea Plus a informat că șoferul va fi dus la spitalul de psihiatrie și apoi, cel mai probabil, va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. În zonă, traficul se desfasoara bară la bară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel