Un șofer a fost filmat în timp ce făcea drifturi în Piața Unirii din centrul Timișoarei / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Polițiștii din Timișoara efectuează o anchetă, după ce un șofer a fost filmat în timp ce făcea drifturi în Piața Unirii din centrul orașului.

Anchetă a polițiștilor locali din Timișoara, după ce un șofer s-a plimbat cu mașina prin Piața Unirii din Timișoara și a făcut drifturi. Individul a pătruns cu mașina în piață și a dat ture în jurul zonei de relaxare. A fugit însă la vederea echipajului de poliție locală, iar oamenii legii fac demersuri pentru a-l identifica.

Totul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1:40. Un șofer aflat la volanul unui autoturism Mitsubishi de culoare roșie a pătruns în piață și a făcut drifturi în zonă, spun polițiștii. A intrat de pe strada Palanca și a fugit tot pe acolo după ce a observat un echipaj al poliției aflat în patrulare.

„Acesta a fost însă surprins de camerele video din zonă, demarându-se și în acest caz procedura de identificare a conducătorului auto. Acesta urmează să fie sancționat conform OUG 195/2002 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis, dar și conform HCL 371/2007 pentru că a circulat în Piața Unirii fără aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei și a făcut drifturi în zona menționată”, transmit polițiștii locali.

De la începutul anului, 278 șoferi au fost filmați în timp ce se plimbau cu mașinile în Piața Unirii, Libertății sau Victoriei. Dintre aceștia, 33 aveau aviz pentru a circula în zonele restricționate, iar o parte din restul 245 au fost deja sancționați. Oamenii legii desfășoară în continuare activități pentru depistarea și sancționarea celorlalți, scrie Tion.

Băiețel de 4 ani a furat cheile de la mașina mamei lui și a gonit prin oraș. Cum a fost găsit de poliție?

Un băiețel de patru ani pasionat de mașini a furat cheile de la mașina mamei sale și a plecat la plimbare. În scurta sa cursă, acesta a acroșat două mașini parcate regulamentar.

Băiatul, îmbrăcat în pijama și halat, reușise cumva să ajungă la pedale și să pornească motorul, spune poliția olandeză din Overvecht unde s-a petrecut incidentul, în data de 30 aprilie 2022.

Tânărul  șofer a fost găsit  mergând pe străzi de un trecător care ulterior a sunat la poliție.

Abia mai târziu când au descoperit și mașina mamei sale accidentată, poliția a făcut legătura dintre băiat și mașină. Poliția l-a numit în glumă pe băiețel Max, după campionul mondial de curse auto de F1, Max Verstappen (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel