Un sat din Prahova, terorizat de un hoţ de... mâncare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un bărbat din Prahova, evadat din închisoare acum două săptămâni, a pus pe jar un sat întreg după ce a furat din mai multe locuinţe. 

Condamnat pentru furt calificat şi evadat, bărbatul a intrat în mai multe gospodării din satul Matiţa, Prahova, şi a furat mâncarea din frigidere, dar şi alte bunuri. 

„A intrat pe la stradă, a dat clonțul la o parte, a deschis ușa la intrare, a văzut că nu are ce lua și acolo în spate nu am încuiat ușa și s-a abonat la frigider. Uite așa le-am găsit desfăcute, ne deschide dulapurile. Acolo sus aveam o lanternă, un aparat de radio cu baterii, 2 briceaguri cu buton și de acolo mâncare din frigider. Tot ce aveam, măsline, salam, ce a fost hrană rece a luat tot, când ne-am trezit și noi să mâncăm nu am mai găsit mâncarea în frigider și atunci ne-am alarmat, am sunat la 112.", a declarat Rodica Soare, una dintre păgubite, pentru Digi24. 

Polițiștii spun că au adus și câinii de urmă pentru a-l găsi mai repede pe evadat. IPJ Prahova a trimis pe teren mai multe echipaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel