Data publicării:

Un român, înjunghiat pe stradă de suporterii belgieni după meciul de la Euro 2024

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un român a fost înjunghiat după meciul România – Belgia de la Euro 2024.

Un român a fost înjunghiat de suporterii belgieni pe stradă, transmite Antena 3 CNN. Totul s-a întâmplat după meciul România – Belgia de sâmbătă seară, de la Euro 2024, în Rijkevorsel, un orăşel cu 11.000 de locuitori, iar momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

După cele întâmplate, cinci persoane au fost arestate. Deocamdată nu există prea multe detalii despre starea tânărului român în vârstă de 22 de ani, dar se știe că acesta a fost înjunghiat în picior cu un obiect ascuțit. Presa locală scrie că ar putea fi vorba despre un cuțit sau o macetă.

Filmul atacului

Potrivit martorilor, românii se întorceau acasă după ce au privit meciul de fotbal din cadrul Euro 2024 dintre România și Belgia. Ei ar fi fost urmăriți de mai mulți tineri belgieni și atacați în plină stradă. În urma incidentului s-ar fi tras și trei focuri, despre care presa belgiană scrie că provin de la o armă cu aer comprimat. Deocamdată nu se știe dacă între suporterii români și cei belgieni a existat un conflict și înainte de acest atac. Tânărul înjunghiat a fost transportat de urgență la spital, iar poliția a intervenit la fața locului pentru a efectua cercetări.

Zona a fost închisă timp de mai multe ore, iar în această dimineață Parchetul local a confirmat faptul că acolo a avut loc un incident care a implicat mai multe arme. Cele cinci persoane arestate în acest caz urmează să fie interogate. Oamenii legii ar fi găsit la fața locului un cuțit și un pistol de alarmă, aruncate. Poliția belgiană continuă ancheta în acest caz și urmează să stabilească motivul acestui atac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel