Un român, arestat pentru că a spart casa lui Ronaldo Nazario
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa Pixabay (user 4711018)
Sursa Pixabay (user 4711018)
Casa legendarului Ronaldo Nazario din Ibiza a fost spartă de mai multe persoane. Printre acestea era şi un român. 

Șase persoane, între care un român, au fost arestate în cadrul anchetei privind furtul din locuinţa în care era cazat internaţionalul italian Marco Verratti, jucătorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, la Ibiza, au anunţat, joi, surse din anchetă, citate de AFP.

Două persoane au fost reţinute în portul din Denia (estul Spaniei), iar alte patru au fost arestate la Malaga (sud), au precizat surse ale poliţiei, fără a oferi alte detalii.

Conform presei spaniole, patru din cei şase suspecţi reţinuţi sunt albanezi, iar ceilalţi sunt un spaniol şi un român, care ar fi constituiţi într-o bandă organizată specializată în furturi.

De asemenea, conform presei, poliţia spaniolă a recuperat o mare parte din bunurile furate, estimate la circa 3 milioane euro.

Garda civilă spaniolă anunţase marţi că investighează furtul unei mari sume de bani şi al unor bijuterii care aparţineau fotbalistul italian Marco Verratti din casa în care îşi petrece vacanţa în această vară la Ibiza.

Potrivit publicaţiei Diario de Ibiza, casa luată în vizor de hoţi este situată în zona Cala Jondal şi aparţine fostului fotbalist brazilian şi actual preşedinte al clubului Real Valladolid, Ronaldo Nazario de Lima, scrie Agerpres.

Un român din Franţa a "fentat" bariera de pe autostradă de 186 de ori. Poliţia l-a arestat

Un şofer român de TIR a fost arestat în Franţa după ce s-a descoperit că a păcălit sistemul de taxare de pe autostradă de 186 de ori. 

Timp de mai multe săptămâni, jandarmii din La Verpillière (Isère) au încercat să dea de urma unui automobilist care folosea tehnica ”trenulețul” la staţiile de taxare din Nord-Isère şi Ain.

Brigada motorizată din La Verpillière a fost chemată la fața locului în urma unei plângeri din partea companiei de autostrăzi Area.

Aceasta din urmă deschisese un dosar pentru fraudă împotriva unui șofer român de camion cu platformă, înmatriculat în Bulgaria, care folosea metoda ”trenulețul”, o tehnică ce constă în lipirea vehiculului de cel plasat chiar înaintea sa pentru a profita de bariera ridicată şi a trece fără să plătească.

Românul a fost interceptat la volanul camionului său. El a fost reținut pentru fraudă și eliberat a doua zi, în așteptarea procesului. De asemenea, vehiculul său a fost confiscat, scrie promotor.ro.

Un român din Napoli, filmat în timp ce căra pe scuter cadavrul prietenului pe care l-ar fi omorât

Imagini șocante au fost surprinse în Italia. Un român din Napoli a fost filmat în timp ce căra pe scuter un cadavru, respectiv trupul neînsuflețit ar fi al prietenului său. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Acestea au fost analizate după ce polițiștii italieni au descoperit pe 4 iunie 2022 corpul neînsuflețit al unui român de 54 de ani, pe un teren agricol din localitatea Scisiano, scrie Napoli Today.

După efectuarea expertizei medico-legale, anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost ucis, iar, după ce au verificat camerele de supraveghere video din oraș, au descoperit că, pe data de 2 iunie, victima fusese împreună cu românul de 48 de ani la un magazin din localitatea Nolaa.

Ulterior, cei doi români au mers la locuința agresorului, iar acolo acesta l-ar fi omorât pe conaționalul său. Suspectul ar fi băgat apoi trupul într-un sac de plastic, l-a urcat pe un scuter și a plecat noaptea prin oraș, pentru a-l arunca pe câmp, acolo unde a și fost găsit la două zile distanță.

Românul de 48 de ani a fost arestat și este acum suspectat de crimă. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc omorul, precum și motivul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel