Un român a violat până la moarte o fetiță de 18 luni. Detalii șocante din anchetă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Un român a violat până la moarte o fetiță de 18 luni. Detalii șocante din anchetă / Imagine de Sang Hyun Cho de la Pixabay
Un român a violat până la moarte o fetiță de 18 luni. Detalii șocante din anchetă / Imagine de Sang Hyun Cho de la Pixabay
Un român, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat, sâmbătă, de carabinierii Mariano Comense după anchetele efectuate de procuratura Como, Italia.

Potrivit anchetatorilor, românul ar fi violat-o și bătut-o pe micuța Sharon, fiica partenerului său în vârstă de 18 luni, până la uciderea ei. 

Micuța Sharon Barni a murit în seara de 11 ianuarie. Ea era acasă cu românul, partenerul mamei sale, care ceruse ajutor spunând că fetița și-a pierdut cunoștința după ce a fost lovită în cap de un radiator electric, căzut dintr-un dulap.

Dar, ieri dimineață, românul a fost arestat de carabinierii din Tenenza di Mariano Comense, acuzat de moarte ca urmare a maltratării și violenței sexuale. 

Acuzația împotriva românului este de maltratare cu un rezultat fatal, dar și de violență sexuală. Autopsia pe corpul copilului ar fi dezvăluit răni compatibile cu abuzuri sexuale, precum și cu maltratare. Militarii l-au arestat pe tânărul de 25 de ani la casa mamei sale din Lentate sul Seveso. Mama copilului nu ar fi bănuit nimic. Femeia, în vârstă de 24 de ani, se afla la locul de muncă într-un bar din Monza când a murit micuța Sharon, scrie stiridiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel