Data publicării:

Un protestatar a încercat să-l agreseze pe premierul ungar Viktor Orban la Parlamentul European /VIDEO

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

În timpul unei conferințe de presă susținute la Parlamentul European, premierul ungar Viktor Orban a fost ținta unui atac din partea unui protestatar. Tânărul s-a repezit către Orban, aruncând cu hârtii înspre el și strigând, înainte de a fi imobilizat rapid de echipa de securitate a premierului.

Citește și: EXCLUSIV Scandal major la TAROM: Neglijență gravă după ce un angajat fără licență completă a semnat lucrări tehnice pe avioane

Incident neobișnuit la Parlamentul European, unde un protestatar a încercat să-l agreseze pe premierul ungar Viktor Orban. Evenimentul a avut loc în timpul unei conferințe de presă susținute de Orban, în calitatea sa de președinte de turneu al Uniunii Europene, scrie La Repubblica.

În mijlocul conferinței, un tânăr a intervenit brusc, aruncând hârtii înspre liderul ungar și strigând. Echipa de securitate a premierului a reacționat rapid, imobilizând protestatarul și punând capăt incidentului înainte ca acesta să escaladeze.

Te-ar mai putea interesa și: Marș pentru parteneriate civile: „Iubim la fel”, cerere de egalitate pentru comunitatea LGBTI

După momentul tensionat, Orban a oferit un comentariu amuzant, referindu-se la cultura politică maghiară. „Limba maghiară este foarte directă”, a spus acesta, „așa că uneori comunicarea poate părea dură. Când un politician maghiar îi spune altuia nenorocit, de fapt înseamnă doar că nu este de acord”.

Incidentul a atras atenția asupra conferinței de presă, deși, în cele din urmă, nu au fost înregistrate răni sau alte probleme. Echipa de securitate a premierului a restabilit rapid ordinea, permițându-i lui Orban să continue conferința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel