Un primar USR îl face pe Cîțu ”Superman supermic”: De asta iubesc eu fondurile europene, fiindcă nu depinzi de niciun pușcăriaș ajuns prim-ministru
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto gov.ro
foto gov.ro
Silviu Zinică, primarul USR al comunei Smârdan din Galați, a transmis un mesaj acid către Guvern și către foștii parteneri de la PNL, atacându-l direct pe Florin Cîțu.     

Primarul Silviu Zinică precizează că ”bugetul comunei Smârdan nu are nevoie de "bunăvoința" unui prim-ministru despre care serviciile noastre secrete au uitat să ne spună că a condus rupt de beat o mașină în America.”

”Ironia sorții face ca acum aproape un an comuna Smârdan să fi primit la rectificare mirobolanta sumă de 10.000 de lei, acum, slavă Domnului, nu am primit nimic.” precizează primarul.

A atras 800.000 de lei din fonduri europene

”Cât voi fi eu aici această comună nu se va îndoi pentru firimituri, căci pentru un buget local astfel de sume reprezintă firimituri și dacă va fi nevoie vom face chete locale, numai să nu ajungem să depindem de politicieni atât de depravați încât cred că România și românii pot fi cumpărați pe persoană fizică. Între timp, din fonduri europene și, într-un an extrem de sărac din acest punct de vedere, am reușit să atragem o sumă de 80 de ori mai mare. De asta iubesc eu fondurile europene, fiindcă nu depinzi de niciun pușcăriaș ajuns prim-ministru ca să îți dezvolți comunitatea.” a transmis primarul, într-o postare pe Facebook. 

”Țeparii n-au regrete” 

”Domnule prim-ministru demis Florin Cîţu, o să fiu concis, sunteți cel mai penibil politician ajuns într-o astfel de demnitate iar astăzi v-ați dat singur măsura și valoarea acțiunilor dumneavoastră. Un libertarian reșapat care confundă bugetul României cu fondurile speculative, un liberal sh care crede că guvernează peste nevoile acestei țări ca peste banii de șpriț pe care i-a moștenit de acasă...” iar astfel de descrieri personale ale primarului continuă în postarea sa de pe Facebook. El îi mai transmite lui Florin Cîțu că ”Pentru prima oară, domnule prim-ministru Cîțu, ați reușit să vă plătiți datoriile. Nu cele din America căci știm amândoi că țeparii nu au niciodată regrete, ci datoriile politice și din păcate nu ați reușit să demonstrați nimic altceva decât că sunteți un Superman supermic. Un Superman care, vorba dumneavoastră, nu mănâncă pâine. În schimb vă pricepeți la oferit circ...”.

Silviu Zinică îi transmite un mesaj și președintelui Klaus Iohanis: ”Trist, dar adevărat, am plătit acum 6 ani un tun din oțel nemțesc și ne-a fost livrat zilele acestea un dulap făcut din surcele de lemn defrișat ilegal, undeva mai sus de Suceava. A fost nevoie de doar câteva luni de guvernare alături de USR ca masca sub care v-ați fofilat atâția ani să cadă dizgrațios.”

Vezi postarea completă: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel