Un primar s-a căsătorit cu un crocodil. Reptila, îmbrăcată în rochie de mireasă, a primit și un sărut din partea edilului - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un primar s-a căsătorit cu un crocodil. Reptila, îmbrăcată în rochie de mireasă, a primit și un sărut din partea edilului / Foto: Pixabay, de Andrea Bohl
Un primar s-a căsătorit cu un crocodil. Reptila, îmbrăcată în rochie de mireasă, a primit și un sărut din partea edilului / Foto: Pixabay, de Andrea Bohl
Um primar s-a căsătorit cu un crocodil. Află în articol motivul.

Primarul unui orășel din Mexic s-a însurat cu un crocodil pentru a aduce prosperitate și recoltă bogată comunității pe care o conduce, transmite Realitatea Plus.

Localnicii au îmbrăcat crocodilul în rochie de mireasă și i-au făcut aer cu pălăriile pe tot parcursul ceremoniei, pentru ca să nu-i fie prea cald. La sfârșit, reptila a primit și un sărut din partea edilului, care s-a declarat fericit că poate duce mai departe tradițiile locale.

Ceremonia a fost una tradiţională: s-a cântat la trompete iar localnicii au cărat crocodilul mireasă în braţe, făcându-i aer cu pălăriile. În tot acest timp, reptila a stat legată la bot, probabil pentru a fi evitat vreun incident neplăcut în care crocodilul i-ar fi mușcat pe nuntași. În plus, aligatorul are şi o "naşă", care a organizat nunta dintre el şi primar. Femeia, Elia Edith Aguilar, spune că a petrecut mult timp căutând "rochii de mireasă" pentru crocodil.

Nu e o glumă! Un sportiv s-a căsătorit cu o păpușă sexuală! Imaginile de la NUNTĂ, VIRALE 

Culturistul kazahstan Yuri Tolochko i-a spus DA iubirii vieții lui, Margo, o păpușă sexuală, pe care a cunoscut-o într-un club de noapte. Inițial, sportivul și-a programat nunta în luna martie a anului, însă planurile lui au fost date peste cap de coronavirus. În luna ianuarie, cei doi și-au unit destinele, în prezența a zeci de invitați.

Nu au lipsit tradițiile, cum ar fi dansul mirilor sau schimbul de verighete. Mai mult, Yuri Tolochko i-a adresat câteva cuvinte proaspetei sale mirese: "Ai o personalitate puternică, dar înăuntru ești un suflet tandru".

Tolochko și-a supus partenera neobișnuită chiar și la operație estetică. El susține că Margo a început să se simtă puțin complexată de aspectul ei fizic, după ce relația lor a devenit publică.

"S-a schimbat foarte mult. La început a fost greu de acceptat, dar m-am obișnuit. A fost la o clinică adevărată, cu medici adevărați", a spus culturistul, citat de sportbible.com. Vezi mai mult AICI.

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei. „Mă face fericită cu adevărat. Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile”

O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu pisica ei, în cadrul unei ceremonii oficiale oficiate de un pastor. Deborah Hodge, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit cu pisica India într-un parc din UK, iar femeia s-a îmbrăcat în smoking pentru această ocazie.

Aceasta a povestit pentru The Sun că a făcut acest lucru pentru a-l împiedica pe proprietarul locuinței să o evacueze, ori să o oblige să renunțe la pisica fără de care „nu poate trăi”, arată sursa citată.

Femeia a povestit că de-a lungul timpului, proprietarii au forțat-o să renunțe la doi câini Husky și la o altă pisică, și nu voia acum să rămână și fără pisica India.

„Nu pot trăi fără India. Mă face fericită cu adevărat, este atât de prietenoasă și uimitoare. Ea este cel mai important lucru din viața mea, după copiii mei” a spus Deborah Hodge.

Ea și-a pierdut slujba de antrenor luna trecută și se teme că ar putea fi evacuată din casa ei din Sidcup, sud-estul Londrei. Femeia spune că vrea ca viitorii proprietari să știe că ea și India nu vor fi separate. La căsătorie, Deborah Hodge a avut alături un grup de prieteni. „Ei cred că am luat-o razna, însă am petrecut însă o zi minunată. Copiii mei n-au fost de față, cred că mami și-a pierdut mințile”, a mai spus aceasta. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel