Un prezentator Sport.ro rupe tăcerea: Am sărbătorit!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Stefan Beldie
Stefan Beldie
Un ultima perioadă, trustul Pro trece prin schimbări majore, iar de disponibilizări nu a scăpat nici televiziunea Sport.ro. Ștefan Beldie este unul dintre realizatorii de la Sport.ro care au fost concediați și s-a hotărât să vorbească pe blogul său despre asta.

Ștefan Beldie scrie pe blogul personal că primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost concediat a fost să sărbătorească la un restaurant.

La 30 de minute după ce-am aflat că nu mai colaborez cu sport.ro, am mers la un restaurant bun și-am sărbătorit. Nu m-am bucurat că am fost dat afară, dar am sărbătorit acești ani în care am făcut una dintre cele mai plăcute munci posibile. Gândește-te un pic... Îți place ceva mult, tare mult și ești plătit să faci acel ceva. Sau, ca să nu exagerez, să vorbești despre acel ceva :) Ce-ți poți dori mai mult? Așa c-am sărbătorit anii care au fost și anii care vor veni”, a scris Beldie pe blogul său.

VEZI ȘI: Ce a anunțat directorul PRO Tv despre televiziunea Sport.ro

Jurnalistul spune că la Sport.ro au loc niște schimbări, dar nu știe care sunt acestea.

”Americanii au o sintagmă aproape amuzantă atunci când concediază pe cineva: "I have to let you go...". Sună ca naiba dacă nu înțelegi spiritul expresiei. De ce te lasă să pleci dacă tu ai vrea să rămâi? :) Din fericire, eu n-am avut parte de această nelămurire atunci când am fost anunțat că sport.ro mă "lasă" să plec. De altfel, discuția a fost simplă și fără termeni corporatiști. Ideea este că acolo se schimbă niște lucruri. Nu-mi sunt clare aceste schimbări, dar, cum ar spune tot americanii -"must be the money", a mai spus el.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel