Un polițist și-a ucis fiul vitreg și i-a ascuns cadavrul în peretele casei, în SUA
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Un polițist din SUA este acuzat că și-a ucis fiul vitreg, în vârstă de 15 ani, al cărui cadavru a fost descoperit în peretele casei. 

Eric B., un polițist în vârstă de 34 de ani, a ajuns în custodia colegilor săi din 6 iulie, după ce ar fi încercat să dezarmeze un ofițer care a descoperit cadavrul fiului său vitreg, de 15 ani, într-un perete al mansardei locuinței. Hainele copilului, pline de sânge, se aflau în apropiere.

El este acuzat de omucidere de gradul I și II, dar și de abuzuri asupra unui copil, scrie Daily Mail.

Detectivul Kelly Harding a transmis că 'pe baza unei combinații a dovezilor colectate la fața locului, a filmului evenimentelor, a declarațiilor furnizate de domnul și doamna B., există suficiente dovezi pentru a demonstra că domnul B. l-a ucis pe Dasan J. și a încercat să ascundă corpul de forțele de ordine.'

Copilul de 15 ani ar fi murit după două luni de plângeri de violență domestică.

VEZI ȘI: "Imagini insuportabile" cu un polițist care ucide un copil de 13 ani șochează SUA. VIDEO

'Viața mea s-a terminat'

Erik B. ar fi cerut, după descoperirea macabră, să-și ia rămas bun de la ceilalți doi copii ai săi. Polițiștul a devenit apoi violent și ar fi încercat să-i ia arma din toc unui ofițer.

La arestarea sa, bărbatul a spus 'Viața mea s-a terminat' și a rugat ofițerii să-l sufoce.

Individul fusese suspendat din cadrul Departamentului de Poliție din Baltimore pentru un 'incident anterior', conform CBS Baltimore. În prezent, este suspendat fără plată.

Un alt bărbat s-a îmbrăcat în polițist și și-a ucis copiii, în Germania

Semir A., în vârstă de 37 de ani, s-a îmbrăcat în polițist și le-a spus celor doi copii ai săi, de șase și opt ani, că se vor juca de-a „hoții și vardiștii”, în luna mai a anului trecut, în orașul Regensburg din Germania. 

La scurt timp însă, individul i-a legat pe Jamal și Jamile cu un cablu și le-a pus o pungă de plastic pe cap, sufocându-i, scria The Sun

După ce s-a asigurat că micuții nu mai respiră, Semir A. i-a scris o scrisoare de adio fostei sale partenere de viață în care i-a spus „Ai grijă, ne vedem în Iad. Copiii sunt în Rai”. 

Semir A. a mai menționat în rândurile scrise despre cum se simțea „înlocuit ca tată al copiilor”, dat fiind faptul că femeia începuse o nouă relație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel