Un polițist din Vaslui i-a salvat viața unui bărbat care a încercat să se sinucidă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un polițist din Vaslui i-a salvat viața unui bărbat care a încercat să se sinucidă / Foto: Facebook MAI
Un polițist din Vaslui i-a salvat viața unui bărbat care a încercat să se sinucidă / Foto: Facebook MAI
Un polițist din Vaslui i-a salvat viața unui bărbat care a încercat să se sinucidă.

Andrei este un polițist din comuna Roșiești, județul Vaslui, care a salvat viața unui bărbat care a încercat să se sinucidă. Omul legii fusese alertat de soția bărbatului în vârstă de 62 de ani. Cazul a fost făcut public pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne.

"“Vă rog să veniți repede, este în grădina din spatele casei și încearcă să își ia viața”. Andrei, polițist în comuna Roșiești, județul Vaslui, a fost alertat, miercuri seară, de o femeie în vârstă de 62 de ani, că soțul ei a plecat de acasă și că dorește să se sinucidă. Au fost ore întregi de căutări, pe toată raza localității, însă bărbatul nu era de găsit. La ora 06, femeia l-a apelat telefonic pe Andrei:-S-a întors acasă! E în grădină și are o frânghie în jurul gâtului! Veniți repede vă rog! Nu mă înțeleg deloc cu el! Andrei a ajuns în aproximativ două minute. Era în zonă și distanța era de doar câteva sute de metri.Când a ajuns, bărbatul avea o frânghie în jurul gâtului și era inconștient. A încercat să o desprindă de grinda de care era legată, dar nu a putut. Între timp, soția victimei a adus un cuțit, cu care colegul nostru a reușit să îl elibereze pe bărbat. Andrei a sunat pentru a cere asistență medicală, dar între timp i-a acordat primul ajutor bărbatului și l-a stabilizat. Felicitări, Andrei! Ai reușit să eviți o tragedie!", se arată pe pagina de Facebook a MAI. 

Val de reacții

Sute de internauți l-au felicitat pe polițistul din Vaslui pentru fapta sa.

"Felicitări! Poate generația lor va spală imaginea unui sistem pătat de activitatea unora ce ar trebui să plece, să elibereze funcțiile ce le ocupă , unii de prea mulți ani!", a scris un bărbat.

"Felicitări. Sunt mândru că am așa consăteni ,Mult succes și o cariera cu multe realizări!", a scris un localnic.

"Felicitări Andrei pentru operativitate, Dumnezeu sa te întărească pe mai departe si la cat mai multe vieți salvate.", a comentat un bărbat.

"Sper că urmează și asistență psihiatrică de specialitate că dacă va felicitați singuri și apoi omul rămâne tot cu gândurile lui acasă, dată viitoare se aruncă în rău și nu îl mai salvează nimeni.", a scris o femeie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel