Un polițist a fost înjunghiat de un tânăr, la o terasă din Botoșani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ mașină de poliție / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ mașină de poliție / Imagine de fsHH de la Pixabay
Un polițist aflat în timpul liber a fost înjunghiat de un tânăr de 24 de ani, la o terasă din Botoșani.

Un poliţist aflat în timpul liber la o terasă din municipiul Botoșani a fost înjunghiat de un tânăr, în urma unui conflict. Agresorul a ajuns la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate și, în cele din urmă, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cum s-a petrecut totul

Duminică seară, agentul de poliție, în vârstă de 34 de ani, se afla în timpul liber, la o terasă din oraş. La un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict.

Fără a sta prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului. Ulterior, agresorul s-a făcut nevăzut, părăsind terasa.

Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale la Urgenţe. Din fericire, nu i-a fost atins niciun organ vital.

Colegii polițistului au reuşit să îl identifice pe agresor, iar în dimineaţa zilei de luni acesta a fost dus la Secţia de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate. În cele din urmă, a reţinut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violenţe, scrie stiri.botosani.ro.

VEZI ȘI: Bătaie la sensul giratoriu în Suceava. Unul dintre agresori este polițist local

VEZI ȘI: Un șofer a înjurat și a mușcat polițiștii focșăneni

Un alt botoșănean a fost dus la Psihiatrie, după ce și-a bătut prietenul în timpul unui joc de rummy

Tot duminică seară, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din orașul Săveni, a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând că a fost lovit cu pumnii în timp ce juca rummy împreună cu câțiva prieteni într-un bar, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani. 

Un echipaj din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Jandarmi din localitate a intervenit în scurt timp și l-a imobilizat pe agresor, acesta manifestând comportament recalcitrant. El a refuzat să coopereze în vederea lămuririi circumstanțelor producerii incidentului.

„Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice fiind în cele din urmă internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati”, arată IJJ Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

VEZI ȘI: Polițist local din Cluj-Napoca, prins la furat de cireșe cu găleata

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel