Un petrecăreț a furat mașina de poliție în timp ce agenții îi legitimau pe prietenii săi
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un bărbat a furat o mașină de polițe, în timp ce forțele de ordine îi legitimau pe prietenii lui.

La o petrecere din Lehliu, un bărbat a furat o maşină de Poliţie în timp ce agenții îi legitimau pe prietenii lui, conform Antena 3 CNN.

Proprietarul imobilului unde avea loc petrecerea s-a luat la ceartă prin telefon cu niște indivizi dintr-o localitate învecinată. Când aceștia au venit la fața locului pentru o confruntare, soția proprietarului a sunat la poliție și agenții de la Poliția Rurală Dor Mărunt s-au prezentat la locul cu pricina.

Astfel, în timp ce polițiștii îi legitimau pe prietenii unuia dintre petrecăreți, acesta s-a urcat în mașina de Poliție și a plecat cu ea. A mers câteva sute de metri după care a fost prins.

Comunicatul IPJ Ialmița descrie modul în care petrecărețul a furat mașina de poliție

„În noaptea de 21/22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală. 

La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare, cu un bărbat, din localitatea Rași, județul Ialomița.

În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași, județul Ialomița a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, făra acte de violență.

În momentul în care femeia a apelat S.N.U.A.U. 112, cei 4 bărbați au plecat. 

Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup, s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat în direcția înainte.

Persoana respectivă a oprit masina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Totodată, a fost dispusă cercetarea interna cu privire la intervenție“, a transmis IPJ Ialomița

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel