Un personaj misterios apare în sezonul 2 din serialul Stăpânul Inelelor. E cel care a avertizat cu privire la înșelările lui Sauron și crearea inelelor puterii / foto
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură foto Stăpânul Inelelor Inelele puterii
Foto: Captură foto Stăpânul Inelelor Inelele puterii
Sezonul 2 din serialul Stăpânul Inelelor: Inelele puterii aduce în prim plan un personaj extrem de influent în Pământul de Mijloc.

Pe măsură ce sezonul al doilea din Stăpânul Inelelor: Inelele puterii se pregătește să ne aducă din ce în ce mai aproape de ascensiunea lui Sauron, ne pregătește, de asemenea, și de noi detalii privind inelele. Asta înseamnă că vom avea nevoie de niște degete pentru a pune acele inele, iar unul se va dovedi foarte special în acest al doilea sezon, potrivit gizmodo.

Recent, Amazon a publicat prima imagine a lui Ben Daniels în rolul lui Círdan, unul dintre cele câteva personaje majore care vor fi în Pământul de Mijloc în sezonul doi. Círdan este un personaj pe care l-am întâlnit în filmele lui Peter Jackson, „Stăpânul inelelor”. El apare pentru scurt timp în prologul Frăția Inelului și în unele dintre scenele finale din Întoarcerea regelui, fiind jucat de Michael Elsworth. Acum, Círdan va fi un personaj fascinant în sezonul doi al Inelelor Puterii, deoarece va pregăti scena pentru războiul dintre Sauron și elfi și eventualele evenimente climatice ale celei de-a doua epoci, care în cele din urmă au pregătit scena pentru trilogia lui Peter Jackson.

Círdan este unul dintre cei mai vârstnici elfi din Pământul de Mijloc și stăpânul Paradisurilor Gri: orașul-port stabilit după războaiele elfilor împotriva lui Morgoth în Primul Ev și locul de unde aveau să plece elfii din Pământul de Mijloc și luau drumul Valinorului. Círdan a fost unul dintre cei mai influenți în cronologia lui Tolkien, dar asta nu a împiedicat ignorarea sfatului său atunci când a avertizat împotriva creării Inelelor Puterii și misteriosului Annatar, care era de fapt, Sauron deghizat.

În ciuda acestui fapt, odată ce inelele au fost create și Annatar și-a dezvăluit adevărata față, Círdan a fost numit de Celebrimbor, alături de Galadriel și Gil-Galad, ca unul dintre purtătorii celor trei inele destinate elfilor. Círdan a primit inelul Narya, inelul de foc și, în cele din urmă, i l-a oferit lui Gandalf cel Gri, în timpul celei de-a treia epoci, recunoscându-l drept unul dintre Maiari.

Știm deja că la un moment dat în sezonul doi al Inelelor puterii, toate cele trei inele elfice vor fi cu purtătorii lor — o fotografie din primul trailer lansat pentru sezon a evidențiat mâinile lui Galadriel, Gil-Galad și Círdan în timp ce frunzele copacilor lui Lindon au înflorit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel