Un pensionar și-a dat foc în fața unei primării din Gorj
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un bărbat și-a dat foc în fața primăriei din Peștișani, județul Gorj.

Un localnic din comună Peștișani și-a dat foc, în această dimineață, în fața primăriei din localitate. Omul era supărat pe autoritatea locală și a amenințat că va recurge la acest gest disperat. Martorii spun că omul ar fi fost stins rapid de către angajații primăriei. IPJ Gorj confirmă incidentul, poliția ajungând imediat la fața locului.

Cetățeanul e originar din satul Brădiceni.

„Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 65 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce se afla în fața unei instituții publice din localitate, s-ar fi autoincendiat. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj și Serviciului de Ambulanță Gorj, bărbatului fiindu-i acordat primul ajutor, ulterior fiind transportat la o unitate medicală. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele producerii evenimentului”, a anunțat IPJ Gorj, potrivit Gorjeanul.

CITEȘTE ȘI     -    Un tramvai a luat foc în Capitală

Un incendiu a dus la evacuarea a 36 de persoane dintr-un bloc din Constanța

Sâmbătă spre duminică a izbucnit un incendiu, într-un bloc de pe Bulevardul Mamaia din Constanţa, care a dus la evacuarea a 36 de persoane.

Incendiul a avut loc într-un apartament de la parterul blocului situat pe Bulevardul Mamaia, potrivit ISU Constanța.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere, o autoscară, o descarcerare şi un echipaj SMURD.

Echipajele de intervenţie au evacuat din bloc 36 de persoane, printre care 10 copii, în timp ce alte 17 persoane s-au autoevacuat.

Incendiul a avut loc într-un apartament de aproximativ 50 mp, suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 170 mp - apartament, casa scării, faţadă bloc (citește AICI).

CITEȘTE ȘI     -    Incendiu în Deltă. Arde o pensiune. Pompierii, în alertă

Tragedie în Rusia: 15 morți după un incendiu la o cafenea. Totul ar fi pornit de la folosirea unui lansator de rachete de semnalizare într-un conflict între clienți

Treisprezece persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-o cafenea din oraşul rus Kostroma, situat la circa 300 de kilometri distanţă de Moscova, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, transmite Agerpres, care citează AFP.

Potrivit primelor informaţii, incendiul a făcut 15 victime, a anunţat guvernatorul regiunii cu acelaşi nume, Serghei Sitnikov, pe reţeaua socială Telegram.

Incendiul, declanşat în cafeneaua Poligon în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost stins la începutul dimineţii, a menţionat guvernatorul, care a adăugat că cinci persoane au fost rănite (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI     -    Materiale de construcţie pentru refacerea imobilelor afectate de incendiu în Muşceluşa (Buzău), alocate de la rezervele de stat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel