Data publicării:

Un pensionar a fost arestat într-un caz odios de crimă din New York

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Un pensionar este suspect de crimă în New York, după ce un cadavru a fost descoperit într-un cărucior de cumpărături. 

Un pensionar a fost arestat sub suspiciunea de crimă, fiind bănuit că a ucis și dezmembrat o femeie de 68 de ani pe care a cunoscut-o online, scrie BBC. Un trunchi de femeie adultă a fost găsit într-o pungă din interiorul unui cărucior de cumpărături lângă apartamentul lui Harvey Marcelin, în vârstă de 83 de ani, din Brooklyn, New York.

Acesta este acuzat de crimă de gradul doi și ascunderea unui cadavru uman. Marcelin a petrecut anterior mai bine de 50 de ani de închisoare pentru uciderea a două prietene.

S-a pregătit din timp pentru crimă

Când poliția a percheziționat apartamentul acestuia pe 4 martie, a găsit un capul victimei și a descoperit mai multe lame de ferăstrău. Câteva zile mai târziu, un picior a fost descoperit la câteva străzi distanță de locul unde a apărut trunchiul. 

James Essig, șeful detectivilor NYPD a spus că imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe Marcelin și o a doua persoană la un magazin de bricolaj Home Depot pregătindu-se pentru crimă. Au achiziționat un ferăstrău, saci de gunoi și soluții de curățare. Imaginile de pe camerele de supraveghere din 27 februarie arată o femeie care intră în apartamentul lui Marcelin cu aceeași geantă în care a fost găsit ulterior trunchiul.

Poliția a mai transmis că victima era Susan Leyden și se crede că ea și Marcelin se cunoșteau de aproximativ doi ani, cei doi conectându-se prin intermediul rețelelor sociale.

„Încă ne dăm seama cum a debutat relația și care este legătura reală reală”, a tranmis un reprezentant al poliței. 

Și-a ucis alte două iubite

În 1963, un juriu l-a găsit pe Marcelin vinovat de uciderea lui Jacqueline Bonds. După ce a fost eliberat condiționat în 1984, Marcelin a fost arestat din nou pentru că și-a înjunghiat o altă iubită. Acesta a fost condamnată pentru omor din culpă.

În 1997, în timpul unei audieri a comisiei de eliberare condiționată, Marcelin a recunoscut că are „probleme” cu femeile. Șeful Essig spune că investighează dacă Marcelin a avut legături cu incidente asemănătoare din ultimii trei ani.

Suspectul a părăsit închisoarea condiționat în 2019, iar acum este reținut fără drept la cauțiune. Acesta a fost, de asemenea, acuzat de manipulare a probelor. 

Acum Marcelin se identifică ca o femeie transgender.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel