Un parașutist a leșinat în timpul unui salt de la 3.600 de metri altitudine - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un paraşutist australian care a sărit de la altitudinea de peste 3.600 de metri a suferit o criză și a leșinat în timpul saltului, fiind salvat dramatic de către un alt paraşutist.

Parașutistul a rămas inconştient timp de 30 de secunde, dar salvarea sa a venit de la un coleg, care a sărit după el şi a ajuns în timp util să-i deschidă paraşuta, salvându-l de la moarte.

Australianul a aterizat astfel în siguranţă şi a mărturisit că nu va mai sări niciodată cu paraşuta, de teama unui incident asemănător.

Bărbatul, pe numele său Christopher, a publicat clipul pe YouTube şi l-a descris ca fiind "cel mai înspăimântător moment al vieţii mele".

Vezi și: Parașutist, la un pas de a fi lovit de un METEORIT în timpul saltului - VIDEO

El a explicat că a suferit un atac de apoplexie la altitudinea de 2.700 de metri, la scurt timp după ce a sărit din avion, în cadrul unui exerciţiu de antrenament, scrie antena3.ro.

Instructorul său, care avea şi o cască echipată cu o cameră de filmat, şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, a reuşit să ajungă la Cristopher şi să îi deschidă paraşuta, la 1.200 de metri altitudine.

Australianul şi-a revenit la doar 900 de metri altitudine şi a reuşit să aterizeze în siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel