Data actualizării:
Data publicării:

Un om al străzii a câștigat, luna trecută, 37.000 de euro la loto. De ce abia astăzi a putut să își ridice banii

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @mehaniq
FOTO: Freepik @mehaniq
Un om al străzii a învins birocrația și a putut să își ridice premiul câștigat la loterie, în valoare de 37.000 de euro.

Un om al străzii a învins birocrația din Italia și și-a putut ridica premiul obținut luna trecută, în valoare de 37.00 de euro, scrie Agerpres, citând agenția ANSA.

Bărbatul nu a putut încasa banii deoarece avea documentele expirate, reușind acest lucru abia după o lună, după ce procedurile birocratice au fost modificate special pentru el, susține presa italiană, cazul acestuia ținând prima pagină a ziarelor din Peninsulă.

Italianul, pe nume Gianluigi, a fost împiedicat iniţial să primească banii câştigaţi deoarece nu avea card de sănătate, iar codul său fiscal era expirat. Însă după o lună de tatonări birocratice, autorităţile au anunţat vineri că bărbatul poate să primească banii.

Gianluigi este originar din Puglia, iar cei care îl cunosc, în oraşul său adoptiv, Senigallia, o staţiune luxoasă din Marche, l-au poreclit ”Cassano”, după Antonio Cassano, fostul atacant de la AS Roma şi din naţionala Italiei.

Povestea cu final fericit a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Italia, notează ANSA.

Citește și: O femeie a pierdut 12 milioane de dolari la loto după ce a aruncat biletul la gunoi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel