Tendințe: Bleached Brows, sprâncenele decolorate care cuceresc vedetele și nu numai
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Instagram  Kendall Jenner
Sursa foto Instagram Kendall Jenner
Sprâncenele Bleached sunt cea mai recentă tendință de machiaj pentru ochi al sezonului toamnă-iarnă 2022 2023.

Există un boom al sprâncenelor decolorate printre vedete dar și pe rețelele de socializare, pentru a da o notă particulară și ”străină” privirii.  ”Sprâncenele Albite” pot fi  create acasă, atât cu ajutorul machiajului dar și în mod permanent prin decolorare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam (@adamdaltonn)

Sprâncenele decolorate nu sunt noi în domeniul machiajului, dar niciodată ca anul acesta nu au suferit un boom de ”followers”. Dacă în ultimii ani se văzuseră pe chipurile vedetelor în timpul Covorului Roșu pentru a arăta un anumit look într-o seară specială, tot datorită rețelelor de socializare sprâncenele decolorate au devenit o tendință în machiaj nu doar pentru vedete, ci și pentru oricine vrea să încerce un nou look, scrie Di Lei.

Lady Gaga nu este nouă în privința sprâncenelor decolorate, dar de data aceasta a ales sprâncene decolorate foarte clare, platinate, practic albe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Surorile Jenner/ Kardashian sunt mereu icoane de stil, mai ales când vine vorba de tendințe care galopează pe rețelele de socializare. Și, de fapt, Kendall Jenner prezintă niște sprâncene albite cu tonuri calde combinate cu un păr lung de culoarea ciocolatei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Madonna a fost întotdeauna o icoană de stil și, evident, sprâncenele decolorate nu puteau lipsi din toate schimbările ei de look. Ea le combină cu look-uri și machiaj extravagant și colorat. Dovada că trendul Bleached Brows este pentru toată lumea și mai ales pentru toate vârstele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Gigi și Bella Hadid la show-ul Marc Jacobs, de exemplu, le-au purtat cu o tunsoare geometrică, breton scurt și sprâncene decolorate care contrastează cu părul negru. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ???? (@bellahadid)

Citește și:

Cum se aplică iluminatorul de față pentru un efect radiant și sculptat

În mod normal este indicat să alegeți un produs care să nu fie prea sclipitor și să folosiți tehnica punctului de lumină, dar să vedem împreună cât de specific și ce să folosiți pentru a obține cel mai bun rezultat.

Cum se aplică și când: înainte sau după fond de ten?

Fața noastră, având din fire părți proeminente precum nasul, pomeții, bărbia, arcul sprâncenelor, are deja mai multe zone iluminate decât altele dar care nu atrag întotdeauna atenția, mai ales dacă folosești fond de ten sau ai tenul închis la culoare sau măsliniu. Cu ajutorul iluminatorului putem readuce cu ușurință aceste zone la lumină oferindu-ne un aspect mai radiant, mai sănătos și mai sculptat prin redefinirea trăsăturilor caracteristice ale feței noastre, potrivit unui articol publicat de revista Di Lei.

Vizionarea diferitelor videoclipuri ale makeup-artiștilor și influencerilor este foarte ușor să te încurci: unii îl aplică ca primer, unii înainte de fond de ten, dar care este cea mai bună tehnică?

În acest articol vorbim despre un efect natural, ușor de realizat chiar și de cei mai puțin experimentați.

Prin urmare, preferăm culorile neutre precum șampanie, auriu trandafir, piersici și cupru, în funcție de nuanța care se potrivește cel mai bine tenului nostru. O greșeală comună este să faci o greșeală subton, folosind un iluminator prea rece pe tenul cald sau culori prea deschise pe un ten închis. Rețineți întotdeauna că nu trebuie aplicat peste tot, cu cât punctele sunt mai puține și mai mici, cu atât iluminatorul va fi mai evident și își va face bine treaba.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel