Un nou SocialXChange&Fun în Sectorul 6
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mâine, 12 decembrie 2019, Primăria Sector 6 vă invită la a treia ediție SocialXChange&Fun, un eveniment ce are loc în preajma sărbătorilor de iarnă, în care beneficiarii serviciilor sociale din Sectorul 6 împreună cu seniorii din comunitate își lasă grijile și prejudecățile la ușă pentru a defila în ținute elegante și a degusta mâncăruri delicioase.

Pentru al treilea an consecutiv, peste 30 de beneficiari ai magazinelor caritabile SocialXChange, copiii și nepoții lor, dar și membrii Cluburilor de Seniori din sector participă la o paradă de modă în care defilează într-o ținută de zi și una de seară, potrivită pentru noaptea de Revelion, folosind doar haine din magazinele caritabile. În cadrul evenimentului va avea loc și un concurs gastronomic, la care participanții vor aduce mâncăruri și dulciuri specifice sărbătorilor de iarnă, precum salată de boeuf, rulade de tot felul, tort și turtă dulce.

Acțiunea are loc mâine, 12 decembrie 2019, începând cu ora 13:00, pe Aleea Lunca Cernei 6A și își propune să favorizeze socializarea dintre beneficiariii susținuți prin programele derulate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Magazinele primesc donații în produse de strictă necesitate, pe care le distribuie persoanelor și familiilor nevoiașe numai în schimbul prestării unor activități de muncă în folosul comunității și pe baza unui sistem echitabil de puncte. Donatorii, persoane fizice sau juridice, sunt răsplătiți cu un set de servicii specifice care se adresează atât lor, cât și familiei, prietenilor sau angajaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel