Un nativ trebuie să renunțe la o parte din el și la fantomele trecutului. Ce ritual se poate face
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Thirdman)
Sursă foto: Pexels (Thirdman)
Un nativ al horoscopului are o săptămână cu intenții ascunse la muncă, cu fantome ale trecutului, dar și oportunitatea de a ajuta. 

”Luna plină este în casa a douăsprezecea. O mică pierdere undeva există, poate la serviciu, poate legat de sănătate, poate nostalgia vă urmează, aveți niște fantome ale trecutului și vă dați seama că nu mai are rost să o mai țineți. Rupeți o bucățică din voi. Luna asta plină de pe data de 13, dacă vreți să vorbim la modul metaforic, v-ar prii să rupeți o bucățică din voi. Fiecare puteți să aveți un ritual, puteți să scrieți undeva, să ardeți ceva, să tăiați o poză, rupeți ceva din voi. 

Cu luna asta plină să știți că puteți să ajutați și o persoană nevoiașă, să vedeți ce i se întâmplă și nu neapărat să i dați un ban, ci poate o să auziți de cineva din bloc, de cineva din jurul vostru, dintr-un grup de prieteni și să decideți ”măi, nu are bani să se ducă la doctor, îi dau eu o sumă de bani sau nu are bani să se înscrie la școala aia, fac eu rost de prima taxă și pe urmă vedem cum se mai descurcă. V-ar prii să fiți mult mai generoși săptămâna ce urmează. 

Citește și: Previziuni pentru Rac, Pești, Berbec, Balanță, Vărsător și Săgetător până în 22 iulie. Cine va fi susținut și cine nu

Conjuncția Soare - Mercur de la sfârșitul săptămânii nu prea îmi place pe plan profesional la voi pentru că nu vă dați seama de intențiile celorlalți, de aceea ar fi bine să aveți un coleg care să vă spună tot timpul și cealaltă variantă, chiar dacă nu vă place, chiar dacă nu vă convine, chiar dacă aveți impresia că nu se poate. Ba se poate! Dacă există o situație la sfârșitul săptămânii de ”nu are, măi, cum!”, credeți-mă că are cum. 

Pentru că Marte este în continuare în casa a patra, furia este cu voi peste tot”, a spus Daniela Simulescu pentru nativii din zodia Vărsătorului. 

Ce se întâmplă cu Vărsătorul până pe 22 iulie

Soarele s-a mutat în zona muncii. Multă muncă la voi în toată perioada aceasta. Faceți multă curățenie în casă, le aranjați pe toate. Vi se pare că munciți mult și nu apare niciun rezultat. Bineînțeles că vă enervați pentru că trebuie să faceți și treaba partenerului, iar de aici apar reproșuri și certuri. La serviciu, pare că orice ați face, este în zadar. De fapt, cheia succesului stă în schimbarea stilului de viață. Citește mai multe AICI

Lună Plină pe 13 iulie

”Pe 13 iulie are loc una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2022. În semnul Capricornului. Poate cea mai dură. Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Pluto. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Evenimentul se va resimți mai ales în viața celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). Dar cum nimeni nu este buricul pământului, nu înseamnă că toți cu acest marcaj vor avea evenimente marcante. Pentru cei afectați: doliul emoțional este unul dintre cele mai serioase procese de maturizare. A, și încă ceva: sănătatea mintală este cheia. Nu gândirea pozitivă care, de cele mai multe ori, înseamnă mai mult o fază de negare”, a transmis Daniela Simulescu. Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel