Data publicării:

Un mort şi doi răniţi într-un accident la Războieni, județul Alba

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: ISU Alba
FOTO: ISU Alba
Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Alba, la Războieni. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite. 

Un bărbat de 76 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident rutier produs pe DJ 107F, pe raza localităţii Războieni, scrie Agerpres. 

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, unul înmatriculat în Alba iar celălalt în Cluj.

Forțe sporite de intervenție 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Detaşamentul de Pompieri Aiud a intervenit pentru acordare de prim ajutor şi descarcerare la un accident produs pe DJ 107F, în care au fost implicate două autovehicule. La locul accidentului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare şi cinci ambulanţe, din care una de la Turda.

Un mort și doi răniți 

În urma accidentului, un bărbat de 76 de ani a decedat, iar alte două persoane au fost transportate la spital, au menţionat reprezentanţii ISU Alba.

Conform primelor concluzii ale cercetărilor efectuate de poliţişti, cauza probabilă a producerii accidentului este neacordarea priorităţii de trecere la ieşirea de pe o stradă laterală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel