Un minor reținut în cazul bărbatului care s-a sinucis după ce a fost agresat verbal și fizic
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un bărbat a fost găsit fără viață, după ce a fost agresat verbal și fizic de doi minori. Victima s-a spânzurat. Unul dintre agresori a fost reținut. 

Unul dintre minorii acuzaţi de agresarea verbală şi fizică a unui bărbat care ulterior s-a sinucis a fost reţinut de poliţişti, urmând a fi prezentat, miercuri, unităţii de parchet competente pentru luarea unei măsuri preventive, relatează Agerpres. 

Potrivit datelor comunicate AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, un minor de 17 ani a fost reţinut în dosarul privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe care a fost deschis după ce un bărbat de 46 de ani a reclamat, pe 7 martie, la Postul de Poliţie Brazi, faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste de 14 şi 17 ani, din satul Stejarul.

S-a spânzurat în propria casă


În urma aceleiaşi reclamaţii, minorii au fost audiaţi şi sancţionaţi contravenţional la acel moment, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferarea de injurii. Ulterior, pe 7 aprilie, bărbatul în cauză a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

IPJ precizează că, în urma administrării probatoriului, adolescentul de 17 ani a fost reţinut în dosarul de lovire sau alte violenţe şi va fi prezentat, miercuri, unităţii de parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel