Un membru al echipei de producție a murit pe platourile de filmare ale filmului „Wonder Man” de la Marvel
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Accident tragic în studiourile Marvel!

Un membru al echipei de producție a murit marți, 6 februarie, după ce a căzut de pe schela de deasupra set-ului pe platoul serialului de televiziune „Wonder Man” al Studiourilor Marvel, a declarat un purtător de cuvânt al studioului DIS.N, deținut de Walt Disney, potrivit Reuters.

Bărbatul care încă nu a fost identificat s-ar fi dezechilibrat și a picat în gol de pe căpriorii de la Radford Studio Center, chiar lângă Los Angeles. Din fericire, nu se filma în acel moment, iar producția a fost oprită pentru ziua respectivă.

„Gândurile noastre și cele mai profunde condoleanțe sunt alături de familia și prietenii săi, vom investiga circumstanțele acestui accident”, a spus un purtător de cuvânt al Marvel.

„Wonder Man” este un viitor serial Disney+ care îl are în rol principal pe Yahya Abdul-Mateen II în rolul lui Simon Williams, un cascador devenit super-erou.

Astfel de accidente letale se întâmplă tot mai des pe platourile de filmare. Unul dintre cele mai importante cazuri a avut loc în octombrie 2021, când directorul de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal cu o armă mânuită de actorul Alec Baldwin în timpul unei repetiții.

Baldwin a pledat nevinovat pentru o acuzație de omor involuntar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel