Un medic și o asistentă, AMENDAȚI în cazul bătrânului din Corabia, lăsat să zacă pe holurile spitalului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto Pexels
foto Pexels
Un medic și o asistență au fost amendați în cazul bătrânului din Corabia, lăsat să zacă pe jos, pe holurile spitalului.

Un medic și o asistentă de la Spitalul din Corabia au fost amendați după ce un bătrân a stat pe hol ore în șir fără să primească ajutor, transmite RealitateaPlus. Astfel, medicul de gardă a fost amendat cu 6.000 de lei, iar o asistență medicală a primit o amendă de 3.000 de lei. Sancțiunile vin după ce ministrul Sănătății a decis trimiterea unei echipe de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia.

Amintim că în spațiul public au apărut imagini cu un bătrân care a fost lăsat să zacă pe holurile Spitalului din Corabia ore în șir, fără ca cineva să-i acorde o mână de ajutor. Mai mult, infirmierele au trecut pe lângă el fără să-l întrebe nimic sau să-l ajute. Totuși, potrivit managerului spitalului, angajații care se aflau de gardă ar fi declarat că imaginile erau tăiate și nu arătau exact ce s-a întâmplat, iar asistentele ar fi să îl ridice pe bătrân, însă acesta ar fi spus că o poate face și singur.

VEZI ȘI: Bătrân, lăsat să ZACĂ pe jos, pe holurile spitalului. Infirmierele treceau pe lângă el. Imagini REVOLTĂTOARE: Plângi degeaba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel