Un medic din București a încercat să dea foc unei cafenele. Neurologul, drogat și băut, filmat cu o macetă în mână
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un medic din București a încercat să dea foc unei cafenele. Neurologul, drogat și băut, filmat cu o macetă în mână / Foto: Captură video Pro Tv
Un medic din București a încercat să dea foc unei cafenele. Neurologul, drogat și băut, filmat cu o macetă în mână / Foto: Captură video Pro Tv
Un medic neurolog din București ar fi încercat să incendieze o cafenea. Doctorul, drogat și băut, a fost filmat cu o macetă în mână

Un medic neurolog din București, aflat sub influența alcoolului, dar și a unor substanțe psihoactive, este cercetat, pentru că ar fi tăiat cu o macetă cablul de internet şi un senzor de iluminat la o cafenea. Totodată, anterior el ar fi dat foc unei camere de depozitare.

Potrivit surselor Știrile ProTV, pe bărbat îl cheamă Căpraru Andrei și este medic specialist neurolog în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Dorobanți. El ar fi intrat de două ori în cafeneaua respectivă, unde a produs mai multe pagube, fiind surprins și de camerele de supraveghere.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de duminică spre luni, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție, ocazie cu care l-au surprins în flagrant pe bărbat, care la vederea polițiștilor a încercat să scape, fugind pe străduțele adiacente.

Medicul, plasat sub control judiciar

În cele din urmă medicul a fost prins și dus la audieri. De asemenea, ancheta a arătat că același bărbat a mai intrat în cafenea și pe 16 decembrie și ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereților.

Medicul ar fi distrus mai multe bunuri, iar prejudiciul este aproximat la 7.000 de lei. Doctorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Potrivit Antena 3 CNN, medicul ar locui vizavi de acea cafenea. Proprietara localului ar fi declarat că acesta nu este client al cafenelei și că nu înțelege de ce bărbatul a recurs la acest gest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel