Un matematician dezvăluie formula pentru cererea în căsătorie perfectă. Ar trebui să cheltuiești "2,5 luni de salariu pe inel"
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Pentru a-i ajuta pe cei care anticipează cu emoție un "Da", experții au dezvăluit o formulă pentru a ajunge la o cerere în căsătorie perfectă.

Pentru a-i ajuta pe cei care anticipează cu emoție un "Da", experții au dezvăluit o formulă pentru a ajunge la o cerere în căsătorie perfectă.

Dr. Tom Crawford, un matematician de la Universitatea Oxford, crede că metoda sa poate crește șansele de a avea un "Happy Ever After".

"Dacă urmați această rețetă de succes, vă veți oferi cele mai bune șanse de a obține acel 'Da' ", a spus el.

Formula, bazată pe un sondaj Asda efectuat în rândul a 2.000 de persoane, calculează un "scor al propunerii" (S) din 100, 100 fiind cât mai aproape de un "Da".

Aceasta se bazează pe patru factori cheie - momentul mesei (M), momentul propunerii (T), cantitatea de planificare (P) și costul inelului de logodnă (C).

O a cincea variabilă bonus (B) este notată între -50 și 25, pe baza unei serii de eventualități care ar putea avea loc pe parcursul unei seri romantice la domiciliu.

"Pentru a vă maximiza punctajul cererii în căsătorie și pentru a obține o cerere în căsătorie perfectă acasă, va trebui să vă concentrați asupra a patru ingrediente cheie"

Pe baza răspunsurilor din sondaj, Dr. Crawford recomandă ca masa să înceapă la ora 20:06, iar cererea în căsătorie să aibă loc după felul principal, dar înainte de desert.

Suma optimă de cheltuit pe un inel de logodnă este de 2,5 luni din salariul tău și ar trebui să plănuiești cererea în căsătorie cu 68 de zile înainte, a spus el.

Persoanele care speră la un "Da" cât mai hotărât își pot crește șansele de succes dacă țin un discurs sincer (+8 puncte bonus), dacă creează un cadru romantic cu lumini de ambianță și flori (+7 puncte bonus) și dacă pun muzică bună (+5 puncte bonus).

Cu toate acestea, îndrăgostiții care speră să își seducă partenerul ar trebui să evite să își verifice telefonul (-20 puncte bonus), să aibă televizorul deschis pe fundal (-14 puncte bonus), să ardă mâncarea (-10 puncte bonus) și să aibă copii în casă (-6 puncte bonus).

Dr. Crawford a declarat: "Pentru a vă maximiza punctajul cererii în căsătorie și pentru a obține o cerere în căsătorie perfectă acasă, va trebui să vă concentrați asupra a patru ingrediente cheie: ora mesei, momentul cererii în căsătorie, cantitatea de planificare și costul inelului de logodnă", conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel