Un jurnalist de la EVZ publică "informații utile" pentru Tatiana Niculescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Silviu Sergiu, jurnalist Evenimentul Zilei, a făcut publice câteva "informații utile" pentru Tatiana Niculescu Bran legate de Palatul Cotoceni.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Tatiana Niculescu: "La Cotroceni nu se mănâncă". Replica unui fost consilier prezidențial

"Am primit, de la o sursă din Palatul Cotroceni, câteva informații utile pt. d-na Tatiana Niculescu- Bran. Reproduc mesajul primit, cu protejarea sursei:

1. Doamnele în halate despre care doamna spune că "se fac că trebăluiesc" vin la muncă la ora 5. Până la 9 toate, dar toate birourile sunt lună. Lucrează în 2 schimburi, pe un salariu de mizerie.
2. Dacă ar fi vizitat Centrul de presă ar fi văzut acolo, în hol, un automat cu cola, napolitane (nu expirate!), ciocolată și chiar și sandwich-uri proaspete. Se pare că nu a avut interes.
3. Dacă vroia să bea apă plată fără bon și SPP-ist, care o servește ca pe o lady trebuia să iasă din birou, să facă dreapta până în capătul holului și ar fi dat de chioșcul din interiorul palatului. Ar fi scos 2 lei și ar fi fost servită.
4. Cantina a existat în interior, dar a fost închisă LA SOLICITAREA ANGAJAȚILOR. Mâncarea era puțină, proastă și scumpă. Oamenii au preferat firmele de catering și au constatat că restaurantul intern era inutil, așa că s-a cerut în bloc închiderea lui.
5. La Cotroceni nu sunt bani de hârtie și ea vrea perdele noi!!", a fost mesajul postat pe Facebook de Silviu Sergiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel