Un jucător de la Barcelona nu mai vrea să se antreneze şi nici să facă testul COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un jucător de la FC Barcelona refuză să se mai antreneze şi a anunţat clubul că nu va mai face nici testul pentru COVID. 

Este vorba de Arthur Melo, cel care va juca din sezonul viitor la Juventus. Brazilianul nu a venit nici să efectueze testul pentru coronavirus, spre stupoarea staff-ului catalan.

Arthur a fost singurul fotbalist care a preferat să nu mai dea testele - chiar și Martin Braithwaite, cel care nu are drept de joc în Liga Campionilor, a venit pentru a efectua testele. Doar așa s-ar fi putut antrena alături de Messi şi compania, scrie digisport.ro. 

Surse din anturajul jucătorului susțin că acesta a informat conducerea clubului că pleacă în vacanță în Brazilia deoarece nu mai are de gând să se antreneze și nici să evolueze în UEFA Champions League.

Clubul i-ar fi transmis că nu are această permisiune și că dacă va lipsi va fi sancționat disciplinar. Oficialii catalani cred că jucătorul se comportă complet neprofesional, iar atitudinea lui a început imediat după transferul la Juventus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel