"Un înger" pe Marte. Imaginea din spațiu care a UIMIT lumea înainte de Crăciun - Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O imagine de pe Marte face înconjurul lumii înainte de Crăciun. Oamenii spun că au văzut un înger.

Agenția Spațială Europeană a făcut o fotografie pe Marte în care pare să apară „figură angelică” , scrie New York Post. Oamenii de știință foloseau nava spațială Mars Express pentru a cerceta suprafața planetei Marte, când au văzut ceea ce pare a fi o formațiune unui înger sculptată pe sol. În fotografie poate fi observată o formă asemănătoare unei inimi. Culorile se datorează diferitelor tipuri de nisipuri din zonă. 

"Pe măsură ce sărbătorile se apropie rapid, chiar și vecinii noștri planetari intră în spirit - așa cum arată această pereche perfectă de siluete surpinsă pe Marte.", au scris reprezentanții Agenției Spațiale Europene pe Facebook.

Acest lucru se întâmplă atunci când gheața de pe Marte se transformă în vapori și lasă o depresiune la suprafață. Există, de asemenea, semne că suprafața este perturbată de formațiuni puternice de vânt numite „diavoli de praf”. Planeta Roșie este cunoscută pentru suprafața sa accidentată și mulți oameni cred că au văzut obiecte misterioase acolo.

???????? "I'm dreaming of a white, err... 'red Christmas'..." ???????? ???? As the holiday season swiftly approaches, even our...

Publicată de ESA - European Space Agency pe Joi, 17 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel