Un ieșean și-a ucis concubina și a dormit cinci nopți cu cadavrul ei în pat. Pedeapsa primită
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un bărbat din Iași a fost condamnat după ce și-a ucis concubina și apoi, timp de cinci nopți, a dormit cu cadavrul ei în pat. 

Un bărbat din Iași a fost condamnat la 11 ani și patru luni de închisoare pentru că și-a omorât concubina. Totodată, individul trebuie să plătească nepoatei femeii 6.000 lei, sumă care reprezintă costurile înmormântării. Sentința poate fi atacată cu apel.

Magistrații au luat în calcul faptul că, deși Constantin M. nu a recunoscut toate faptele, a pus crima pe seama consumului de alcool. Și vârsta sa a reprezentat un alt factor luat în calcul de judecători: bărbatul are 71 de ani. 

Pe 1 martie, bărbatul s-a dus acasă cu un litru de țuică în loc de mărțișor 

Totul s-a întâmplat după ce, în timpul zilei de 1 martie a.c., Constantin M. a mers la piață și de acolo s-a întors acasă cu un litru de țuică, pe care l-a amestecat cu sirop de vișine. El și concubina au consumat o mare cantitate de alcool și s-au culcat.

Noaptea, bărbatul a vrut să meargă la baie, dar era nevoit să treacă peste femeie pentru a coborî din pat. Femeia, deranjată, l-a împins.  Individul s-a enervat și a bătut-o cu catarama de la curea pe față. Victima s-a înecat cu propriul sânge. 

La autopsie, medicii legiști au identificat 14 răni în zona feței, patru în zona toraco-abdominală şi 8 la nivelul membrelor, inclusiv o fractură de braţ şi altele costale.

A dormit cinci nopți cu cadavrul ei în pat

Dimineață, bărbatul s-a trezit și a plecat de acasă pentru a se întâlni cu un prieten, alături de care a mai băut o sticlă de vin. Când a ajuns înapoi, a constatat că partenera sa nu mai era în viață, a strâns hainele pătate de sânge și le-a aruncat la container. 

Zilele următoare, nefiind conștient în totalitate de ce s-a întâmplat, bărbatul a continuat să bea și să doarmă lângă cadavrul femeii. 

Trupul neînsuflețit a fost găsit când începea să intre în putrefacție, acoperit cu o pătură și o revistă, transmite Adevărul.

VEZI ȘI: Un bărbat din Galați, criminal temut în Spania. A fost prins în urma unui furt

Un bărbat din Galați care a comis o crimă violentă în Spania a fost prins în urma unui furt. 

La trei ani de la comiterea unei crime înfiorătoare a cărei victimă a fost un bijutier din orașul spaniol Carmona, anchetatorii scot la iveală detalii șocante din filmul evenimentelor, relatează cotidianul local Viața Liberă.

Autorii faptei, trei români, dintre care un gălățean prins aici, în oraș, în această vară și extrădat, și-au premeditat atacul și au încercat să scape, furând monitorul sistemului de supraveghere. Tocmai acest detaliu, dezvăluit de un trecător oarecare, i-a ajutat pe polițiști să dea de urma asasinilor. Doi dintre criminali au primit deja pedepse al căror total depășește 50 de ani de închisoare. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel