Un hoț a atacat o femeie cu un ciocan într-o stație de metrou din New York. Cum a fost prins
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Un bărbat a atacat în mod brutal o femeie într-o stație de metrou din New York, cu intenția de a o jefui. 

Poliția din New York a arestat un bărbat care ar fi lovit o femeie în cap de mai multe ori, cu un ciocan, înainte de a o jefui, joi, într-o stație de metrou din New York, potrivit Departamentului de Poliție din New York (NYPD).

Poliția a declarat săptămâna trecută că femeia în vârstă de 57 de ani a fost agresată în stația de metrou Queens Plaza în jurul orei 23:00, de un bărbat cu o înălțime de peste 2 metri, purtând o jachetă închisă la culoare, blugi și un ciocan în mână. Femeia a rămas sângerând și cu multiple fracturi craniene în urma atacului, pe care poliția l-a descris ca fiind un atac brutal și neprovocat.

Un suspect a fost arestat

Un purtător de cuvânt al NYPD a declarat, duminică, pentru CNN, că William Blount, în vârstă de 57 de ani, a fost arestat în urma atacului, după ce poliția a efectuat cercetări video extinse în oraș.

Blount a fost arestat la adresa sa de reședință, pe care poliția a descris-o drept un „adăpost”.

Purtătorul de cuvânt al NYPD a spus că poliția recomandă mai departe în proces acuzațiile de tentativă de omor, tâlhărie și agresiune pentru Blount.

Agresorului nu i s-a intentat încă proces

Blount nu a fost încă trimis în judecată, a declarat Kim Livingston, purtătoare de cuvânt a biroului procurorului districtual din Queens, adăugând că o plângere pe numele său nu a fost încă întocmită. Ca atare, Blount nu are încă reprezentare legală, a spus Livingston.

Blount este programat să apară luni în instanță, moment în care avocatul său va fi apoi numit, potrivit Livingston.

A decapitat o femeie

Un bărbat din Pakistan a fost găsit vinovat de uciderea fiicei unui diplomat străin într-un caz brutal de decapitare care a stârnit nenumărate apeluri din partea societății pentru o mai bună protecție a victimelor violenței domestice, scrie CNN. 

Un judecător din Islamabad l-a condamnat joi la moarte pe Zahir Jaffer pentru uciderea lui Noor Mukadam, în vârstă de 27 de ani, în iulie anul trecut, la casa familiei lui Jaffer, într-un cartier bogat din capitala țării. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel