Un german dă vina pe români pentru mizeria din orașul său. Cât de șocat a fost de tranșarea porcului, la 30 de grade Celsius
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Suzy Hazelwood, Pexels
Fotografie de la Suzy Hazelwood, Pexels
Un locuitor al oraşului Salzgitter, Germania, s-a săturat de vecinii români şi cere autorităţilor locale să ia măsuri. Acesta spune că s-au adunat în oraş grămezi de gunoaie, pentru că românii nu vor să colecteze selectiv, dar şi că aceştia au sacrificat un porc, deşi temperatura de afară era de 30 de grade Celsius. 

"Românii se comportă complet nepotrivit", transmite bărbatul, citat de News38. Acesta transmite, conform sursei citate, că nu este deranjat de naţionalitatea vecinilor săi, ci de modul în care aceştia se comportă şi de faptul că nu vor să se integreze şi să respecte regulile comunităţii. 

"Până şi câinele meu este dezgustat de cum arată zonele unde se adună gunoiul", mai spune acesta. "Ce se întâmplă aici este incredibil, incredibil!", mai arată bărbatul, care spune că a văzut cum o femeie româncă îşi spăla covoarele cu detergent chiar pe trotuar, dar şi că unii români "locuiesc în circumstanţe dubioase. O familie locuia într-un subsol, spre exemplu", a transmis el. În acel subsol, arată publicaţia germană, când românii au fost evacuaţi, s-au găsit 380 de biciclete luate de la fier vechi. . 

Porc sacrificat la 30 de grade 

Un alt eveniment care l-a şocat pe cetăţeanul german a fost sacrificarea unui porc. Chiar dacă s-a întâmplat la o fermă, bărbatul spune că "deşi erau 30 grade Celsius, l-au tăiat şi tranşat afară, pe o masă". Poliţia nu a putut interveni, pentru că totul s-a întâmplat pe o proprietate privată. 

"Poliţia nu consideră zona din care s-au făcut plângeri drept un punct de concentrare. Nu sunt rapoarte sau indicii că ar fi alte probleme, aşa că nu pot confirma, nici infirma lucrurile care se întâmplă acolo", a transmis un purtător de cuvânt al Poliţiei. 

Şi primăria ştie de problemă, dar spune că gunoaiele nu pot fi ridicate dacă nu sunt selectate corect. 

"În aceste cazuri, firma de salubrizare transmite situaţia spre direcţia de management al proprietăţii şi cere măsuri", arată un purtător de cuvânt al municipalităţii. 

Singurul lucru pe care îl pot face cei de la Salubrizare este să amendeze persoanele care aruncă gunoiul la întâmplare. Dar asta se poate face doar dacă îl identifică, lucru care nu s-a întâmplat până acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel